26 September 2010

Godmorgon :P

NU är det dags att kliva upp trots att man somnade tre.
Kvällen igår var kul! Maten var underbar, måste komma ihåg att fråga  Yvonne om receptet, mumms! Det var pasta med en sås med lövbiff och ädelost. Så underbart gott! Till förrätt tzatziki med bröd! TIll efterrätt cheescake som också var kanon! Dryck då? Ja men lite rött vin ;) Och öl till de som ville. Grabbarna hade ett möte som varade ganska länge ( med ett litet hockey avbrott)
Vi kom in mycket på bröllop och att vi borde ta och gifta oss nu eftersom alla längtar efter det. Klart man har funderingar på att gifta sig eftersom vi förlovade oss nu  för 4 månader sedan i Paris. Jag skulle vilja ha ett bröllop med de som jag tycker om, med mat som symboliserar min och Samuels smak. Med dekoration som känns "vi". Det är faktiskt mycket att fundera kring och dyrt är det också! Men vilket minne för livet =)

Idag då. Idag är det dags för den sista matchen för Söråkers FF. Mot Ånge. Hoppas de kämpar och ser till att vinna den!! Lite trist tycker jag att det är sista men vad gör man...:( Det är snart vår..eller?

Vi funderade också igår hur vi skulle göra till jul. Blir det fjällen? Isåfall vad kostar det? Det enda vi med säkerhet vet är att det är det året där vi är tillsammans alla syskon nästan utom ena brorsan och hans familj som är hemma hos sig. Vi blir 12 st som firar jul och för 2 år sedan var vi i Åre! Det var kul och en upplevelse som var intensiv! :)

Nej nu ska jag ta på mig fleecejackan och gå ut och plocka äpplen så mamma kan hjälpa mig göra Äppelmos =)
Ha en bra dag!

Kram M
 



Rolig fundering jag fick :
Kan man heta Bo om man är hemlös?
Är det rakvatten i vattenpass?
Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka?
I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar.
Vad bor det i Peru då? Peruker?
Kallar samekvinnor sin dildo för fusklappen?
 Om ett par älskar ute i ...naturen, är de uteliggare då?
Kan man kalla fäder som är hemma med barnen,
 lagar mat och städar för hushållspapper ?

25 September 2010

Hej hopp!
Då var jag här igen då. Efter att ha testat ett antal olika bloggar så är det här den jag stannar hos, trots ohyggligt dåliga bilduppladdningar som tar 10 min per bild om de ens kommer in utan att allt hänger sig..tragiskt men sant.

Blir ett snabbt inlägg idag =)

Ska iväg på Hemmamässan på Gärdet med Jeanette nu kl 13. Sedan e det middag och mys hos grannarna tillsammans med grannarna på gatan nedanför :) Ska bli trevligt! Först lite bandyplanering för grabbarna sedan middag för oss alla. Ljuvligt! Ska se om jag hittar en lämplig "gå bort" present på mässan tänkte jag =)

Igår var vi i sthlm på Ciskus och såg We will rock you!! Oj oj oj det är nåt som ALLA borde se! Herrejisses vad bra den var! Rolig, rockig och fullt ös! Ingen ville gå hem efter! Riktigt bra och nå som alla borde se! Sedan tog vi med oss SAmuels brorsa hem för att bo S- vall en sväng =) Ska bli trevligt. Då kan man träffa honom lite oftare än när han bor i huvudstaden =)

Nej nu måste jag fara!:)

Kram! M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0