Vissa låtar blir starkare på svenska! Eller vad tycker ni?

hej hopp!
Vissa låtar är bara så mycket starkare på svenska. Har översatt till svenska ( inte exakt men så gott det går) och se vad som händer med låten!
Själv tycker jag engelska oftast är mer kraftfullt, men fasen vet efter att ha läst dessa 2 sånger...



Dela mitt liv, ta mig för vad jag är
Ta mig för den jag är, det här är den jag är
Ta min kärlek
jag ber inte om för mycket
Bara allt som du är, och allt du gör

Jag behöver inte se så långt fram
Jag vill inte gå någonstans, om du inte följer med
Jag kan inte hålla tillbaka passionen inom mig igen
Jag kan inte springa ifrån mig själv
Det finns ingenstans att gömma sig..

Få mig inte att stänga ännu en dörr
Jag vill inte bli sårad igen
Stanna i mina armar
Om du vågar
Eller måste jag låtsats att du är där
Lämna mig inte..
Jag har ingenting
Ingenting
Om jag inte har dig.

Du ser igenom mitt hjärta
Du slår ner alla mina murar med styrkan av din kärlek
Jag har aldrig känt kärlek
på det sättet det känns med dig.
Överlever ett minne? Ett jag kan hålla fast vid..

http://www.youtube.com/watch?v=FxYw0XPEoKE&ob=av2n


Eller kanske denna:

Tänker på dig
I min sömnlösa natt
Om det är fel att älska dig
så vågrar mitt hjärta göra rätt
För jag har drunknat i dig
Och jag överlever inte
utan dig vid min sida

Jag skulle ge mitt allt
för en enda natt till med dig
Jag riskerar mitt liv
för att få känna din kropp nära mig
För jag kan inte fortsätta
leva i minnet av dig
Jag skulle ge allt
för din kärlek inatt

Kan du känna mig?
Föreställer mig att jag ser dig i ögonen
jag ser dig tydligt
i mina tankar
Så långt borta som en stjärna..
jag önskar på inatt
Jag ger mitt allt för din kärlek

http://www.youtube.com/watch?v=mIhI23gBBPQ&feature=relmfu


En mycket speciell måne.

Veckan =)

Hej hopp!
Torsdag idag, sista veckan på semestern =) Snacka om att man har haft semester to.m bloggen har fått lite bloggtorka ;) Den sista veckan har dock varit lite seg eftersom jag haft ont så in i bängen i tänderna, alltså förra, inte denna veckan :P Men nu börjar det ordna upp sig och första delen av 3 i rotfyllningsproceduren är klar. Skööönt. Ni kan inte ens ana hur ljuvligt det är. Gråter nästan av lycka faktiskt. Tänk att så lite kan göra så mycket.

Denna vecka har rullat på snabbt som bara den! 

Måndags: Tandläkaren sedan hälsa på mammsen och pappa och Emil en sväng, Giffarna hade match och vi var där. Publikrekord vart det och en riktigt riktigt bra match! Sedan blev det Max med Samuel, Mattias och Roger. Först max i stan sedan max i Birsta :P ha ha ska man ha lyxshake så ska man. 20 minuter i drivin kö, fantastiskt. Alltid lika skandalöst dåligt på max i birsta! Sedan hem med Roger och sedan hem med oss =)

Tisdag: Packa matchkläder, vattenflaskor, västar, konor, medicinväska, bollar och fara iväg till Kovlan bara för att se Kovlan förnedra ett fruktansvärt dåligt taggat Söråker som tydligen redan trodde de hade rott båten i hamn innan matchstart, oj så fel det blev. Sedan att domaren även spelar(spelat?) hockey i Kovlar i många år, var också mystiskt tycker jag personligen. Man ska INTE ha någon form av tillhörighet till något av lagen man dömmer, punkt slut. Efter matchen blev det varma mackor med Samuel och Jonas för att sedan se en film som jag såg typ halva på eller nåt sånt...

Onsdag: Först tillbringade jag dagen i Ljustorp hos Cissi! Så fantastiskt skönt att veta att denna människa finns och gör livet så mycket enklare! Tack älskade du. Vi surrade konstant i flera timmar så till sist sa Lennart " Jisses vad ni har mycket att prata om efter bara 6 veckor:P" Jajemen! Cissi är en stor del av anledningen att jag orkar börja jobba igen för det kommer krävas mycket av mig den kommande tiden, men jag ger inte upp IKKE! Förändringar kommer ske, tro mig =) Sedan blev det en tur till Essvik med Samuel. Satt och surrade på bron med jenny invirade i filtar med levande ljus tända, så mysigt =) Skönt att få prata av sig lite och lära känna varanddra ännu ännu djupare =)

Torsdag: Idag då :) Varit en sväng till frissan. Mörkt hår igen med några slingor inför hösten =) Skönt att ta hand om sig själv ibland också! =) Shoppade ett så snyggt hjärta som ska vara på väggen samt en ljusstake/skål =) Ska knäppa kort på dom i morgon så får ni se =) Sedan hem och surra lite skit med Linda medan vi drack kaffe =) Alltid lika trevligt! Sedan lite möte och nyss film, rango. inte alls så bra som vi trodde faktiskt! ABSOLUT ingen barnfilm säger bara jag! Fel budskap också...Nu är det dags för att slänga ner sig i sängen och läsa! =)

Puss!
M


Augusti redan

Hej hopp!
Skriver en snabbis. Har så grymt ont i mina tänder/käke så jag får ett psykbryt snart. Tack för Ipren och alvedon!! I morgon måste jag kontakta vårdcentralen för jag är helt övertygad om att jag behöver penicillin för detta. Alvedon och Ipren i 7 dagar hjälper för stunden men det ilar så FRUKTANSVÄRT när jag äter och dricker! Herregud jag vill på riktigt bara spy. har inte kännt denna smärta någon gång. Förmodligen kommer denna smärta tillbaka när man föder barn men då vet man ju iallfall att det har ett slut. Just nu känns det som 6 dagar är mer än tillräckligt. Man orkar heller inte göra någonting mer än att sova typ...

KOmmer knappt ihåg när jag skrev sist. Just nu är det mycket fotboll =) Vilket är kanon! Snart är säsongen över, då kommer jag tycka det är toktrist!! En hel del middagsbjudningar och trevligt sällskap under sommaren har man ju också =) 1 vecka kvar på semestern. 4 dagars sjukdom denna vecka. Blä.

Ibland tänker jag så här: varför gör man det så svårt för sig ibland? Varför lever man inte i nuet och gör slag i saker som man vill göra? Man väntar och ser och väntar och ser, sedan är det för sent. För då har just det där tillfället gått förbi... Vissa människor vågar inte alls känna efter vad man tycker är bra och dåligt. Då kommer det bara bli jobbigt. Att våga vara ärlig och säga samt erkänna vad man tycker och tänker, det är en egenskap som jag uppskattar.

Ja ja sak samma.

Dags att göra nåt vettigt.
Puss
M


RSS 2.0