3 Januari

Hej igen!
Jaha då var man här igen då! Kan inte påstå att jag har överdrivet mycket att skriva om men jag skriver ju iallafall
Jobbet har satt igång igen vilket är rätt skönt eftersom jag jobbar i morgon och sedan är ledig tills måndag ;)5 dagar alltså!! 5 nätter också vilket innebär att man inte måste lägga sig i tid, man får läsa hur länge man vill eller surra med sambon hur länge man vill. Sedan får man sova till 12 om man vill :P Även om det faktiskt var ett bra tag sedan jag gjorde det =)

Resa planeras. Nu ska vi bara bestämma oss för vad det blir. Grekland eller Spanien. Grekland är mitt högsta men samtidigt har jag ju varit där typ 12 gånger sammanlagt och Spanien bara 1 gång så det kanske är dags att jämna ut de ;) Åker man till Spanien kan man åka från Midlanda vilket gör att man sparar in för långtisparkering och resa till sthlm. Dessutom sparar man in massa restid. Så det vore ju ett helt klart bra alternativ. Det fanns även Rhodos att åka till men dit vill vi inte. Trivs inte på samma sätt där. Grekland har verkligen andra mycket mycket bättre alternativ tycker jag.


Ja vi får se vad och hur det blir med allt :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa lite för att jobba sista dagen innan ledighet ;)
Kramar!
M

P.s måste berätta att jag köpt såååå snygg hallmöbel på Ellos :) Rätt dyra men åhh så snyggt det kommer bli!


2011!

Hej hopp!
Nu var det slarvigt länge sedan jag skrev! Förstår att ni inte blir glada över mina blogginlägg när de är så sällan :P

2011 har det hunnit bli! VT på jobbet!ÅHHH vad underbart. Nu är det bara att härda ut 3 månader sedan kommer vårsolen och så småningom SOMMAREN! Skönt! Ska försöka boka in en resa i Maj också så vi får extra sommar. Vet inte riktigt var det blir. Om vi tar Mallorca och åker härifrån eller om vi tar Grekland och åker från Arlanda. Ska kolla upp lite kring hotel, flygbolag och kostnad så får vi se, men åka det gör vi med största sannolikhet!

I går var det en så härlig dag och kväll. På dagen var vi hos mina föräldrar och Emil för att hälsa på. Fikade lite, pratade lite. Samuel och pappa skottade taket. Sedan bar det av hem för att förbereda det sista inför kvällen. Maria, L-A och Tilde kom och firade ut 2010 och in 2011 med oss. Vi åt god 3 rätters middag och spelade 3 spel! Vi drack god champagne, kollade på alla vackra raketer och insåg hur nöjd vi är att inte vi slänger ut dom pengarna utan kan titta på de andra som gör det ;) Sedan skrek vi ikapp ill Anton Lander som strålade på isen i matchen mot canada. Kl 03.00 var det dags att packa ihop och gå och lägga sig!:) Somnade vid halv 6 så det l'är bli en tidig kväll ikväll har jag en känsla av!

Insåg häromdagen att tiden går så snabbt! Var tar åren vägen? Snart är man fasen 30 år!?!??!  Vi har dessutom bott i huset snart 3 sommrar! DET är helt otroligt.  Vi köpte huset i Juni 2009.

Nej nu är det dags för skottning!
Hoppas ni hade en under nyårsafton och får ett bra 2011!

kramar!

RSS 2.0