31 Oktober

Hej hopp!

Snart är det dags att gå¨till min underbara frisör igen! Går i stan hos Kicki, en tjej som jag gått hos i typ 12 år :) underbart med människor som vet vad jag vill och tar bra priser. Skulle aldrig gå hos en person som tar mer pris, är sämre bara för att vara "snäll". Skulle aldrig falla mig in. Visst är det viktigt med håret och att det är ok att lägga pengar på det, men jag åker hellre utomlands med min älskling eller goda vänner istället för att betala för nåt som jag ändå inte är nöjd med! Det är ju bara så skönt att sitta hos frissan och få håret tvättat, färgat, klippt och stylat utan att röra en fena :P Tack Kicki du är guld värd!:)

Den här helgen har det varit fullt upp som vanligt. Man hinner inte ens inse att det är helg förren den är över och jobbet tar vid igen. Tur man har ett härligt jobb med härliga arbetskamrater och där man kan komma hem med ett leende på läpparna, för det mesta iallafall. Att sedan släppa jobbet på väg hem och inte "jobba hemma" eller prata jobb hela tiden är guld värt.
I fredags jobbade vi till typ 5 så det blev lugnt hemma hos mamma och pappa och mys framför tv.
Igår Lördag så åkte vi och handlade saker hem till huset. Bänkskivor till köket, diskho, blandare så snart blir det kanon fint! Wii!:) Älsklingen sitter och kollar på golv nu också! Det blir ingen matta utan klickgolv istället. Kommer bli kanoners! Skönt det är att ha hus, nåt eget, nåt som är vårt som vi styr över och som man känner sig "hemma" i :)
Sedan for vi och shoppade lite annat för att sedan åka på restaurang i stan :) myspys! Åt så gott att jag helt seriöst trodde jag skulle spy :P Mötte även Anna där! Det var trevligt och jag hoppas vi snart kan träffas längre!
Sedan for vi hem och tog med öl och en flaska vin till grannen och drack gott medan vi såg hockey och skvallrade lite om allt möjligt :) Det var trevligt! Sedan kom vi hem och myste resten av natten ;)
Idag har varit en rekreationsdag om man säger så :P Grejat massor hemma och sedan ätit tacos middag med levande ljus.

Längtar tills vi ska ha middagsdejt med Maria och L- A också :) kommer bli kul både nu i november och nyår!:)

Daniel håller på att kolla upp om lägenheten är ledig i december då blir det sthlm och skansen vid julmarknaden, myspys! Längtar redan!!!! :)
Underbara liv!:)


Kram!
M

Dagens fundering:

Vad är det för fel på dig egentligen, helt seriöst? Mår du bättre av att tracka ner på andra, att snacka skit om de flesta (inklusive sk. vänner), trycka ner andra för att må bra själv och sedan hävda att du aldrig gör fel för det har din kinesiolog sagt? herregud, hjärntvättad eller? Nej det är bara tragiskt att du låter det gå så långt, men förr eller senare kommer du stå där med falska vänner som snackar bakom din rygg, kunder som sviker och ett kärleksliv som är obefintligt för att du inte uppskattar det folk omkring dig gör och säger. Hoppas du kan förändras.!


25 Oktober



Hej!
Jahaja så var det ett bloggstop igen då :P he he förlåt mig. Ska försöka göra mitt bästa med att skriva lite oftare, vet att det finns vissa som skäller på mig vareviga dag för att jag är så seg med bloggen!

Den senaste tiden då. Ja det händer saker hela tiden och ingenting slutar förvåna längre. Både positivt och negativt givetvis. Visst är det lite synt att det negativa hela tiden verkar så mycket större än det positiva? Iallafall så tänker man mer på det negativa och det retar gallfeber på mig!
Vi ska iallafall byta bänkskiva i köket nu. Till sist hittade jag en som VI ville ha :P ha ha nej men eftersom det är mest jag som står vid diskbänken (huh vad det lät genus nu!) så är det jag som får äran att bestämma! Så nu e det klart och förhoppningsvis kan vi hämda den i helgen för att sedan såga ut för diskho =) kommer bli ett nytt kök! Lite nya kökshandtag och måla luckorna så¨är allt fit for fight. Men då kommer ju en svår sak till, att bestämma vad man vill ha för färg. Jag är ju en vit människa som älskar rent och lantligt, men det är viktigt att det inte blir dassigt också. bara massa vitt överallt är inte heller snyggt om man inte har andra detaljer. Sedan är på vi på G att fixa golvet i hallen också. Den mattan ska bytas, har inte hittat nån med tillräckligt bra pris ännu dock. Säg till om ni vet nån mattläggare i Sundsvall med omnejd som har ett bra pris :)

I helgen var jag och Maria på ladies night! Lilka bra som vanligt. Dock lite synd att Martin inte rörde så mycket på sin underbara danskropp :) Det saknade man. Men annars var det kanon!:)
På Lördagen var det dags för Samuel att ha lagfest, som också tydligen gick mycket städat till. Skulle jag för lvrigt aldrig gissat men men :P

Det negativa då. Ja men visst är det typiskt när man träffat människor som verkar vara snälla och goa med de allra flesta, nästan så att man tycker dom är lite överdriven. Sedan visar de sitt rätta jag. Och DÄR är det ett stort EGO. Jisses, att dessa människor inte tröttnar på sig själva och sitt sätt att vara. För det gör andra omkring det VET jag med all säkerhet från andra källor också. Nej men svälj stoltheten och inse att andra också är bra och att du själv påverkar människor på ett negativt sätt. Ta konsekvenserna för ditt handlande och tänk på att du inte är 16 längre och kan gömma dig bakom det.

Nyår är planerad också :) Vi ska umgås med kära Erssons. Vi skulle ju gjort det nyår 2009/2010 men då kom det förhinder för dom genom ett oplanerat akuten besök. Usch, det får inte hända i år sådetså!:) Sedan var vi skavara får vi se! Här eller där eller mittimellan:D

I morgon får man veta om man blir nöjd med sin löneförhöjning också. Wiiii! :P

kramar!
M


12 Oktober

Hej hopp!


Funderade på en sak idag..hur kommer det sig att det finns människor som inte alls har känslor för någon annan än sig själva? Egentligen ser man ju dessa personer runt omkring sig mest hela dagarna fast man kanske inte vet vilka/vem dom är eftersom dom ser så snutteputtigt söta ut utanpå..eller?
Hamnade i en sån situation idag varav anledningen till att jag kom att fundera på det..
Att räkna med att omgivningen ska ställa upp men aldrig kunna vaa hjälpsam och kärleksfull själv. Att kunna "offra" en dag eller en kväll för att göra någon annan glad. man har ju trots allt 365 dagar på ett år och tanken är väl att man ska leva några sånna förhoppningsvis. Jag vet inte. Kanske är jag lika dålig själv på detta trots att jag inte ens är medveten om det. Känns dock inte så. De jag tycker om och älskar visar jag på många sätt att jag faktiskt gör det. Exempelvis via ett sms, ett telesamtal, spontanbesök, omnämnande i blogg eller facebook, köper en liten present, ger en extra kram. Tänk vad skönt det känns då att få veta att man visat sina känslor och gjort någon annan människa glad, på bara nån minut eller timme! Jag önskar att jag själv få ta emot många sånna tillfällen när jag behöver dom!- Som man behandlar andra blir man behandlad själv- Klokt.

Har även varit med om underbara tillfällen även idag =) Livet är bra ibland! Och kommer bara bli bättre känns det som. Pusselbitar som faller på plats och känslor som åker bergochdalbana på ett bra sätt. vem trodde detta för 4 år sedan? När allt rasade... när min älskade farmor dog. Den enda som egentligen lyssnat med 2 öron och känt med sitt hjärta på samma sätt som jag gör. Den som visste ALLA hemligheter och höll tyst om det, den som höjde mig till skyarna inför många andra som blev gröna av avund... Hon som jag älskar och alltid kommer älska. Hon som jag besökte efter jobbet varje dag i 1 månads tid ungefär. Till jobbet på morgonen, slutade 17, kom dit 17-19 sedan hem och äta sedan sova, upp till jobbet igen och samma visa. MEN aldrig aldrig att det var nåt problem för min del, snarare lycka att spendera tiden med henne där, den sista tiden. usch vad ont.
Min dåvarande pojkvän som var en "pojke" på alla sätt det gick att vara. Fixade inte allt som hände utan drog när han inte fick spela dataspel och lana utan blev tvungen att hjälpa mig ur krisen att farmor fått canser. MEN det skulle vara min lycka! Att han gick och jag insåg att jag inte ens älskade honom, att vilja vara själv trots stor kris, att träffa Samuel, jisses DÅ började livet! Här är vi nu och kör järnet! =) Förlovade i Paris ( Min flickdröm), köpt hus på solkusten, fasta jobb, möjlighet att resa, trygghet, kärlek och människor som gör oss glada. Livet är rätt bra trots allt hörrni! Och var Farmor skulle varit stolt över mig!

//M

RSS 2.0