Varmt, skönt

Hej hopp i sommarvärmen!
Dagen bjuder på tokvarmt väder. Underbart =) Skönt att jobba ens tund sånna dagar. Det enda man saknar är en pool som man får slänga ner sin varma svettiga kropp i :P Barnen på jobbet fick bada idag. Dom hade to.m 2 pooler att välja mellan =) En liten och en stor. kan meddelan att vattnet var inte badbart med tanke på hur kallt det var när vi fyllde poolerna, men vad för det för barn? Dom kunde iallafall inte hålla sig utan hoppade i ändå :) Sedan badades det hela dagen lång!
Själv slocknade jag i hammocken när jag kom hem vid kvart över 2, vaknade vid tre och var både snurrig och sjukt svettig! Konstigt för oss tjejer att vi alltid ska svettas mellan brösten!! Blev till att gå in och tömma i sig massa vatten för att överleva =)

Nu gjorde Samuel misstaget att visa mig en sååå snygg fontän på Jula, suck. Den var så snygg och vacker! Den vill jag ha :P Håller just nu på att bearbetar honom att vi kan köpa den tillsammans, av skattepengarna :P Då märks det ju knappt! Får se hur det går. Håll en extra tumme!
http://www.jula.se/search-result/?q=FONTÄN

Tänk vad sommaren har att erbjuda. Bara solen, värmen och vetandet att man har bra/vackra/söta/fina/underbara människor omkring sig gör livet värt att leva ;) Puss!

Nu ska vi på Idyllen och käka räkfrossa med Jenny och Micke! Mysepys! bra initiativ en sån här vanlig Torsdag ;)

Puss!
M

*kärlek*

 hammockmys i värmen =)

Förkyld.

Hej och hå!
Jahaja Tisdagen har gått och Onsdagen väntar. I morgon ska jag jobba. Har varit hemma halva dagen igår typ och hela idag. Förkylningen tog fasen musten ur mig. Var så trött och snorig att jag bara ville sova. Slutade med att jag sov typ nästan 12 timmar. Det behövde jag! Sedan har jag bara latat mig hela dagen. Legat ute i solen och läst, snytigt mig och bara jäst. Sköööönt. Så nu känner jag mig piggare. Egentligen inte så pigg så jag borde jobba men vad fasen jag gör det iallafall.

Blev om inte annat pigg av dagens match på Löta arena! underbar fotboll! Bra Söråker, Vinsten satt som ett smäck! Framförallt mot Lucksta! Kul för killarna (och oss som alltid är där) att gå på vila med en så bra vinst i bagaget! =) Bra jobb! Bra gick det också i inträdet samt kiosken! Vi sålde slut på grejerna =) Fantastiskt =)

Nu känns det verkligen att det är sommar! 20 grader fortfarande, dörren öppen och ljust ute. helt sanslöst skönt. Längtar till semestern då man kan vara vaken dygnet runt :P Fiska i saxnäs med samuel och Jonas, dricka gott med utsikt över sjön. Fara till Steken där man känner mäktighetskänslorna komma, fara till sthlm en sväng, kanske Göteborg. men framföralllt läsa böcker och slappa!:) Ska också hinna en tur till My och Bertil samt en sväng till Norrfällsviken till Malin och andre också :) Blir nice!

Men NU ska jag sova för att orka jobba i morgon.
Puss!
M

                                                                  Samuel hälsar på mig i fängelset på monopol :P

 

Feber Marie igår/ Solande, kurerande Marie idag

Kärlek =)

Hej hopp!
Söndag tror jag det är idag va? Jisses man blir alldeles dagvild när man är så mycket ledig, he he =)
Idag har det varit en slappar dag på ett bra sätt.
Började dagen med att fara till brorsan och fira hans födelsedag som var för tÿp 1 vecka sedan. Fikade, surrade och glassade lite på gräsmattat i solen. Hann hem och möttes av SPÖ regn, suck :P Men det gick snabbt över.
Samuel och Jonas satte upp en ny hylla ovanför tv:n i vardagsrummet medan jag gjorde middag och sedan var regnet över! Så nu efter vi har ätit oss proppmätta så sitter jag här och Samuel tränar. Effektiv han är va!
Sedan kommer Linda hit och Jonas också =) Myssöndag med andra ord.

Ibland tror jag att jag åker in i någon slags omedveten dvala :P ha ha jag liksom märker ingenting, koncentrerar mig på fel saker och tror att jag vet vad jag gör! he he Men nu har jag vaknat igen, tror jag :P Och de sista 2 veckorna kommer susa iväg på jobbet sedan är det 5 veckors välbehövlig semester!!Ska bli fantastiskt och jag ska verkligen njuta!!  Men innan dess måste jag städa lite i hallen ser jag nu :P he he inte lätt med midsommarhelg där allt som handlar om ordning och reda står stilla :P

PUSS!
M

Älskar min Samuel. Sådetså.

Midsommar och midsommardagen!

Hejsan hoppsan!:)
Lördag! Tänk att det ÄR lördag. Igår hade man en extra ledig dag och därför känns denna dag som söndag. När man sedan inser att det är Lördag blir man lika lycklig varje gång ;)

Igår var det midsommar! Vi spenderade denna midsommar tillsammans med Roger och Linda i deras fantastiskt vackra hus! Eller ja det var inte bara vi :P Det  var väl en 30 pers till :)
Det var kanon kul! Deras hur ligger så fint vid vattnet, vilket resulterade i att vissa "lagmedlemmar" badade :P Samuel sa att " Det måste varit minst 20 grader!" Roger trodde mer på 17 :p ha ha men med lite sprit i kroppen blir man onekligen varm! Det lektes lekar och badades tunna :) Så skönt. 40 grader i vattnet, ljuvligt. Stackars Roger och Linda har förmodligen städat halva dagen idag, hoppas det gick bra trots allt!

idag har vi varit iväg på monstertruck uppvisning i Timrå. Det var nice =) Häftiga bilar, crossar och sköna personer som stod för showen! Det var Roger, Daniel, Noah, Samuel, jag och Linda. Träffade även Emelie och Axel där! Det var riktigt nice, Fint väder var det också!

Nu har vi ätit varma mackor på ballkongen och Samuel håller på att fixa och trixa med kablar bakom vår nya tv-bänk! Så fin!:) Bort med det gamla och in med det nya, är det inte så det heter :P Ska snart möblera klart och bära ut massa bräder av förra tv-möbeln som ska på skroten! Nice! =)

Nej nu ska jag vara lite effektiv!

Skickar med lite bilder!
Puss!
M

Delar gärna min Samuel med Noah :)

Nu får det vara bra med skitdagar.

Jaha..

Tror du att denna dag blev bättre? Knappast va.

Eftersom detta är MIN blogg där jag skriver vad JAG tycker utan att andra ska bry sig och säga att jag har fel så kommer det ett inlägg där jag skriver vad jag tycker.

Jag tycker det är ynkligt att dagens samhälle endast handlar om att tjäna saker. Framförallt pengar. Man ska spara eller så ska man mjölka och dra ur pengar där det är möjligt. Det spelar liksom ingen roll på vems villkor det blir! Tragiskt enligt min mening. Speciellt när det är kvalitet som drabbas. Varför ska vi ta in en vikarie som kostar mindre för att den just kostar mindre? Ska vi slopa kvalitet och barnens rättigheter? På vilket sätt är det rättvist mot barnet som behöver mer än vissa andra barn? Att sedan vi som arbetar anser att det är ett korrekt beteende för att det gynnar oss själva mer praktiskt än vad det gynnar barnens utveckling DET är skrämmande. Det tycker jag.
Jag är skitarg över detta.

SÅ nu ska jag inte skriva om det mer för min hjärna har ältat och ältat idag och jag är minst lika irriterad fortfarande.


Har kommit hem från fotboll i nedansjö. har fasen aldrig sett så mycket knott på samma ställe! Helt psyko! Fattar inte var de alla kom ifrån. Hälften av dom satt dessutom på Samuels kropp :P Alla myggor och knott älskar honom :) stackarn faktiskt!

Härligt väder har det v arit idag. Undrar bara när sommaren tänker komma med stabilt väder..:S Fast det är klart Sverige- stabilt 0-1

Var på djursjukhuset med Vovven idag. Mammas och pappas och min :P Emil =) De var helt förundrad över en vätskeknöl han har och tömde den på 5 ml! =) lilla gubben. Men de visste inte vad det var. De kollade om det var celler men ingenting, så det är ingenting farligt iallafall. Veterinärerna skulle läsa på om det och höra av sig. he he Superhunden vi har ;)
Var många sköterskor som kom in och hejjade på Emil, hans favvo också. Hon säger att Emil är min favorit hund! Det berättar hon för alla andra där :P ha ha Överlägset. Slutade med att han fick besök av flera sköterskor för ryktet gick att han är så snäll och mysig. Mysepys! Dom är så söta där!, personalen alltså =)

Nej men nu ska jag sussa. Viktig dag i morgon. Batterierna ska laddas och fyllas med massa glädje hoppas jag.
PUSS
M

http://www.youtube.com/watch?v=N1F4fXXWNSw  Sååå bra. Kärlek <3

SUCK

Tisdag som känns som en Onsdag som borde vara en torsdag Fast ändå inte. krångligt :P

En bra dag på jobbet. Iallafall eftermiddagen =) Hade även ett intressant och trevligt samtal he he Inte lätt att vara 100 % koncentrerad jämt!

Har varit på fotboll. Skitjävladåligdivitionfyrafotboll! Egentligen borde jag säga " kommer aldrig gå igen" Men som Emelie sa, det kommer jag likförbannat vara så det är som ingen ide att säga det. Tufft att blåsten hjälpte bortalaget mycket med målen men vad gör man när vädergudarna inte är på vår sida.

Kan inte riktigt skriva så bra eftersom jag dels är trött men också förvirrad kring denna dag...mitt huvud jobbar hårt. Ska snart sova så blir det bättre i morgon :P

Sammanfattar:
Förvirrad
Glad
Arg
Besviken
Frusen
Varm
Irriterad
glad igen

ja ni se där, tror ni det är lätt att skriva ett vettigt inlägg med dessa saker som sammanfattning :D he he

//M


Tragiska kärlekslåtar..

Hej hej!
åhhh 3 hela veckor kvar till semester. Känns som att man skulle behöva den nu faktiskt. Samtidigt som jag verkligen inte vill att det ska ta slut heller. Är så mycket förändringar till hösten att magen faktiskt kniper lite. Folk som försvinner, folk som kommer tillbaka, byte av avd, byte av arbetskamrater. Nja jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig i denna fråga...får se om det ordnar sig till det bästa trots allt. Vill ha med mig mina batteriladdare! Sådetså. Som sagt, vi får se...

Annars har det varit en mycket bra dag idag faktiskt =) Dock förmiddagen var fullspäckad med massa kvalitetsredovisningar och skrivande i 3 timmar, med några pauser! Men sedan blev det en härlig dag och man kunde vara ute och njuta av värmen. För trots att det inte varit sol idag så har det trots allt varit 16 grader varmt! Härligt!En bra dag idag helt enkelt =)

Skickar med 2 låtar och hoppas på en rba dag i morgon också =)

http://www.youtube.com/watch?v=kPBzTxZQG5Q


http://www.youtube.com/watch?v=RiSfTyrvJlg Lips of an angel, sjukt bra!

Man måste också lyssna på texten för att inse djupet av låtarna. Undrar varför det är så att tragiska kärlekslåtar oftast är så förbannat bra!

Puss!
//M

Relationer?

Tjabba!
Måste få skriva av mig lite känner jag.
Lite som ligger och gror.
Funderade idag på hur lätt folk tar på saker och ting.
Ska tex. vänskap. Hur mycket måste man anstränga sig för att behålla en bra vänskap? Vad är egentligen en bra vänskap?
Eller förhållanden, hur mycket måste man anstränga sig där?
Eller to.m familj, hur mycket måste man då anstränga sig för att hålla kontakt med familjen/släkten?
Arbetskamraterna, hur nära ska man ha dom? Måste man då anstränga sig?
Det handlar om relationer. Anstränger man sig inte i en relation, oavsett vad det är för slags relation, så dör den...Det måste folk inse. Man kan inte alltid skylla på att man är i olika "faser" då är det enklare att avsluta den om man inte orkar anstränga sig för den.
Med åren blir man nog klokare inom detta tror jag. Jag tror och hoppas att man inser vad som krävs för att man ska kunna behålla en relation. Jag själv har absout insett fördelarna med att ha några nära vänner istället för att ha massor med ytliga vänner som egentligen inte vet så mycket om mig och som heller inte skulle tänka på mig om nåt hände. Sedan handlar det inte om att man måste träffas varenda dag, skulle jag aaalldrig orka. Jag som är så beroende av min egen tid. Men att höra av sig, skicka ett sms, visa att man tänker på varandra. DET är relation för mig. Gör man inte detta så finns det heller ingen relation.
Så tänk efter, fundera kring vilka ni vill ha i er närhet. Solla bort resten, för dom är inte värda er om dom heller inte orkar kontakta er.
Fundera kring vem ringer du när det kniper? DEN personen är ovärdelig. Vem laddar dina batterier när röda batterilampan lyser? Ta tillvara på den för utan energi orkar du ingenting. Vem ringer du när du har en skitdag och behöver bli uppmuntrad? Vem ställer upp när saker och ting skiter sig? Om man städar omkring lite i dessa funderingar så blir alltid mycket lättare, iallafall tror jag det =)

Så vem ringer jag då jag behöver hjälp?: Pappa
Vem är jag mest trygg hos?: Samuel
Vem laddar mina batterier?: Stefan
Vem känner jag mig mest avslappnad med?: Jeanette
Vem ringer jag när oron pockar på? :Mamma
Vem gör mig glad och ser saker positivt?: Helene
Vem finns alltid där?: Linda
Vem ger bra råd och är realistisk?: Malin
Vem får mig att le en dålig dag?: Stefan G
Vem uppskattar mig dagligen på jobbet?: Cissi

Just nu ser det ut så, men vem vet hur den ser ut om 10 år när jag städat ännu mer =)

Puss!
M

Lite grann bara....

Hej hej!
Torsdag igen. Jisses är det nå mer dagar än torsdagar och Måndagar? helt sjukt =) Det närmar sig semester mer och mer dessutom. Ska bli skönt att inte ha massa måsten och tider att passa varje dag/morgon. Skönt att spontan fara på semester och bara ha trevligt. Vi åker till saxnäs och tar med oss Jonas första semesterveckan iallafall =) blir väl inte borta hela veckan men måndag till fredag kanske? Hoppas på ett afterwork med jobbet också så man får uppdateras vad som händer där under sommaren också, kanske to.m hälsar på vem vet? =) trivs ju på jobbet och kommer med all säkerhet sakna barnen mycket under sommaren.

Trots att vi åkte till Mallorca 1 vecka så ska jag ta 5 veckor i sommar. Skönt med ledighet. Dock hade det kanske räckt med 4 veckor men 1 extra vecka är ju bara en fördel =)  Jag vill gärna ta en tur neröver stockholm och kanske Göteborg också. Vi har dock en hel del att göra hemma också, sedan kostar det ju fasen lika mycket att semestra i sverige som att fara utomlands också!
Vi ska göra altanräcket klart. Nytt samt nymålat vitt. Vi ska sätta in 3 fönster samt en altandörr och även byta golv på altanen. Hoppas och håller tummarna att Jonas och Samuel kanske fixar det ganska snabbt, Framförallt att Jonas håller det han lovat om att hjälpa till :P

Ikväll har jag målat om vår trädgårdsbänk som står under fina jasminträdet =) den är så bra placerad. Förstår inte varför vi inte ställt den där tidigare. sitta där och njuta av dofterna, se fåglarna (rödstjärt) mata sina fågelungar i boet bredvid samt njuta av solnedgången. Ljuvligt.

I morgon är det dags för bortamatch, ja för Söråkers ff inte mig :P
östavall väntas och det blir en rätt lång bussresa. Hoppas dom vinner så det är bra stämmning på vägen hem bara. Blir en lång dag och lång kväll.

nej nu ska jag kolla FB och sedan hoppa in i duschen. Börjar 9 i morgon och har möte 9-11 samt 12.30-13.00 sedan slutar jag kvart i tre för att hinna med bussen som går halv 4. =) he he blir inte mycket tid för nåt annat i morgon.

Sov gott nu, får se om jag drömmer lika som jag gjorde inatt, he he =)

Kram!
M

Det blir bättre och bättre dag för dag...*nynnar*

Hej hopp!
Lite mer positiv idag :P he he får väl se i morgon hur det går så får vi se om jag är ÄNNU mera positiv ;) Planer smids och leendes sprids =) Men man ska aldrig ta ut nåt i förskott!

Idag har det varit full fart på jobbet och man kan snacka om att det märks på barnen när de inte varit ute på 1 dag. det är nästan ett måste varje dag! En av de bästa sakerna idag är att när jag kom hem hade Samuel (som är sjukskriven för foten) dammsugat, lagat mat, tvättat och bäddat sängen! Riktigt underbart! Det krävs en rejäl belöning för sånt beteende. ( är det inte så man gör med hundar när de lärt sig nåt?) Nej då men oj vad ljuvligt det var att komma hem då! TIll vårt fiina hem som är nystädat. Jag som äälskar nystädat =) Söta, underbara sambo =)


Vårt sovrumsfönster en vintrig kväll =) Underbart!
På väg hem i skottkärran efter en kväll på gatan nedanför.

4 favvosar. Fetaost, tomater, mjölk och cider :P

Kiwilikör och Fotboll på tv =)
den osminkade sanningen i soffan :P

Samma ställe i soffan varje kväll :)

Äta middag här är en fröjd! Speciellt efteråt när man kan sola....

Benen lite i smyg ;)

På väg hem från jobbet. Ni ser ju vart jag ska, till Solkusten ;)

Dags att sussa, kort dag i morgon!
Natt natt!
//M

Sådetså

hej!
Jag blir så less ibland att jag bara vill ta en stor jävla hammare och slå sönder massor med saker som lätt går sönder. Så det brakar och knakar och smäller och yr. Så ARG blir jag ibland. frustrerad och less.

Det är fasen tragiskt ibland. Blir frustrerar över att folk måste uppskatta bra arbetskraft och kunna ge fördelar till den! Man måste fasen se till att saker och ting fungerar som det ska och verkligen ta tillvara på sånt som fungerar. Man kan inte alltid se till pengar eller till rättvisa hela tiden. Ge upp det. Vilket företag gör det? Ett vinnande koncept det skiljer man inte på utan fortsätter med eftersom det gynnar. SUCK.
Jag håller alla tummar jag har för att det ska bli som jag vill.

Annars då?
Hmm, Fotboll ikväll. Vinst givetvis annars blir jag ännu mer frustrerad! Idag ska jag SE matchen inte jobba hade jag tänkt. Ska försöka få i mig lite mat sedan åka upp på Ip.

Trött efter denna dag. Som faktiskt var härlig dock! Fick en så fin målad mugg av ett barn =) Vi hade fest med barnen =) Sedan kom föräldrarna och fikade tårta med oss. En bra men stressig dag=)

Nu ska jag ge tips på några låtar som är frustrerande bra! Speciellt när man är

http://www.youtube.com/watch?v=EZjevnnkA20
http://www.youtube.com/watch?v=htKY2oD85rs
http://www.youtube.com/watch?v=gcu4vvWcuKs

Sådetså.
//M


Torsdag tror jag :P

Hej hopp!
Torsdag tror jag det är idag va? ha ha man blir alldeles förvirrad av denna ledighet! Först en vecka ledigt på Mallis och sedan jobba 3 dagar, sedan 1 ledig sedan jobba 1 sedan 3 lediga :P ha ha förvirrande :)
Måste vara ett tecken att nån på Sea club tänker på oss för det spelades Vamos a la playa när vi satt ute och åt! Jisses. Har aldrig hört den hemma annars!! Just nu börjar showen om 5 minuter. Åhhh vad jag vill vara där. En fin/god drink och sedan dansa vamos!:) *drömmer mig bort*

Idag har det varit en riktig slappar dag på Flädervägen! =) Började dagen med en tur till birsta för att köpa lite mer kortisonsalva till mina armar. Dock är det grymt mycket bättre. Jisses vad man såg ut när man kom hem från Mallis, vattenfyllda blåsor...usch. Man lär ju snart flagna bort all bränna där så...Behöver dock ingen förlovningsring eftersom den alltid sitter där just nu, fast den är vit :) Iallafall sedan åt vi mat, handlade fågelmat och tänkte kolla på golv som vi ska läggai hall/kök men det orkade vi inte :P ha ha Samuel hade träning vid tre så jag städade och röjde undan gammal skit man samlar på sig och sedan såg jag på "hur man blir av med en kille på 10 dagar" åhhh vad bra den är! Jag är verkligen en sucker för sånna filmer :P
Sedan var det grillning och nu jordgubbar. Underbart =) Sätter mig på balkongen och njuter med söta jordgubbar. Fattas bara lite champagne till dom, vilket jag hade kunnat vinna om jag varit på sea club! Åter igen :P

Samuel den stackaren kurerade både foten och grillade samtidigt :P Allt för att kunna spela på Måndag. Den är BLÅ om man säger så, tro mig, blå! men men ingen fara säger Samuel. JAg spelar Måndag. Tjurskalle säger jag :) Men samtidigt behövs han!

Nej nu ropar jordgubbarna!
Puss!
M

så bra!

http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg&feature=grec_index

Cuz' you feel like paradise
And I need a vacation tonight
So if I said I want your body now

Would you hold it against me?


Underbar!
Puss
M


RSS 2.0