19 November

Fullt ös ikväll hos oss. Jag lagade mat medan Samuel försökte ta bort bänkskivor som sitter fast rätt bra. Så vi fick samsas om ytan vill jag lova. Ett lätt organiserat kaos :P Som förhoppningsvis blir bra till sist! NU är det bara dags att bestämma vilken färg luckorna ska vara. Ska man välja en färg eller ska man välja vita med svarta smides detaljer. Gillar ju vitt och smide också för den delen..Man vill ju som inte slå på stort med turkosa luckor liksom, hur vacker den färgen än är!

Sedan när det är färdigt blir det en film, chips och dipp och Päronhalvor med choklad på ;) mumma! Ser fram emot det också!

I morgon är det middag på Essvik som gäller! Mamma, pappa, jag, Samuel, svärmor, svärfar och farmor Fisk som ska mysa lite =) Söndag är det dags för ljusparty! Kommer bli myspys! Isabell, Catti och Cissi från jobbet kommer också. Ska bli så skönt att träffa dom på sidan av jobbet i hemmamiljö! :)


Eftersom att Maria inte utmanade mig så tar jag denna från hennes blogg ;)


Pepparkakor – Lussebullar

Skumtomtar – Knäck
   Ischoklad –Marsipan  

Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv – Julskinka 
 Lax – Sill
Revbenspjäll – Janssons frestelse
Paradis
– Aladdin 
Rullsylta - Pastej
Glögg – Julmust
Salat – Dopp i grytan
Ris a la malta – Risgrynsgröt
Äpplemos –Senap
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige

Ge -
Mysteriet På Grevieholm - Dieselråttor & Sjömansmöss

Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Waise -
Ernst


Kram!
M


15 November

Hej hopp!
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. NU är jag frisk och jobbar för fullt. Skönt! Måndag idag som var fullspäckad med mycket saker. Hade möte på förmiddagen då jag var samtalsledare, sedan möte igen mellan 13-14, sedan föräldrarsamtal mellan 14.30-17. 4 st och sedan APT mellan 17-19. Mitt huvud är gaaanska segt just nu :P Ska strax ta en skön dusch sedan sussa gott i sängen efter att ha lyssnat lite ljudbok, kvalitetstid säger bara jag.

Hade middag i helgen med mamma, pappa, Samuels pappa och mamma samt farmor Karin och jag =) Och Emil förståss, men han fick ingen porterstek ;) Mumma vad gott det var kan jag säga! Sedan till efterrätt så gjorde jag en cheescake på blåbär och citron, så himla god den med.
Iallafall så började de åter igen surra om att de vill se bröllop snart  ;) Vi sa att dom bara vill ha fest! :P Pappsen erbjöd sig att vi skulle presentera en rimlig budget som han skulle hjälpa till att betala :P lät som en plan! :D
Har sett en sååå otroligt vacker brudklänning! Den SKA jag ha. Sedan har vi tillsammans sett en så fin brudbukett också, så nu är det fasen bara att få fingrarna ur rumpan och göra slag i saken verkar det som ;) Ni som är viktiga för oss lär ju märka det förr eller senare ;)
Har ju fotograf, sångare, lokal, behövs bara en vettig frisör, har hört att dom är rätt svåra att få tag på men det ska nog ordna sig ;) Ska prata med min nuvarande frisör på Torsdag när jag ska dit så kanske hon gör ett bra pris till mig ;) hihi :P

Livet är rätt skönt att leva bara man lever det på rätt sätt, eller hur?! :D
För övrigt pågår ( mer eller mindre) det en del förändringar hemma här. Ska lägga nyss golv HELA hallen och köket! WIII, det SKA köpas i helgen. Sedan ska ju köksskivorna på och diskhon i, byta dörr och sedan är det klart inför vintern iallafall :) Sedan till våren byts det några fönster. Ja det är tur man har bra lön!, eller? :P

NU ska jag kolla runt lite på nätet innan dusch!
Kram!
M

8 November

Hej hopp!
Jahaja, denna helg och de 2 sista dagarna på förra veckan har verkligen inte varit som de brukar. i Onsdagsnatt vaknade jag av att jag frös så otroligt mycket och trodde pannan hade stannat och det var typ 17 grader inne. Gick upp och kollade 21,6...hmm..kollade febern 38,7 JAHA...Så det var bara att vara hemma. Halsen gjorde så jäkla ont att det inte gick att svälja, nacken tog kål på mig, och febern gick inte ner trots ferbernedsättande.  Suck. Var bara att åka till vårdcentralen, Streptokocker var det. Hon förstod definitivt att jag hade ont sa hon. Så nu efter ca 40 grader i feber, massor med smärtstillande, mycket vatten, liiite mat och sovning så är det på bättringsvägen. Tack Peniclillin. Så idag i morgon och onsdag är jag hemma sedan jobbar jag Torsdag igen!:) Underbart längar efter jobbet. Blir ju crazy av att gå hemma. Speciellt när Samuel också jobbar. Är iaf smittfri nu så jag kan ju göra saker, i min takt men inte jobba än. Kroppen behöver vila och är mer känslig nu när jag äter penicillin så kommer jag tillbaka till jobbet nu så är det risk att jag drar på mig nåt annat skit sa läkaren. PAssar på att vila mig lite istället =) Så idag blir det middag hos mamma och pappa!! Samuel jobbar till 19.00 stackarn.

Nej usch, nu måste jag vila ryggen i soffan en stund känner jag.

Kram!
M

RSS 2.0