no time for joking theres a whole in the plan...

Hejsan!
Lördag och det var typ 100 år sedan jag skrev igen. Dumma mig.
Den senaste tiden har det mest varit jobb, jobb och afterwork =)
Igår hade vi AW och det var kul. Vi gick inte ut för vi kom fram till att stanna
kvar istället. Vi grillade, vilket gick sådär :P Eller till sist gick det bra. Engångsgrillar,
rödvin och kött går liksom inte alltid hand i hand av någon anledning...men som sagt till
sist blev det mat även för oss! =) Gott var det! Sedan lekte vi en schlagerlek samt en kortleks
lek. Gick sådär kan vi väl säga :P Kul var det iallafall. Många gånger uppskattar man att kunna
vara hemma och få tid för att prata med alla istället för att gå ut på krogen och tappa bort
varandra eller måsta skrika för att höra nåt. Men nästa gång blir det utgång iallafall =) Jag SKA
ha min sex on the beach, sådetså. Fast i Mallis får jag det garanterat! =)  Drinken! ;)
Som vanligt fick jag lite att fundera på också. Eller egentligen kanske inte fundera utan mer bestämma.

Idag har det varit en dag i fotbollens tecken tack och lov! Klev upp vid halv 8 för att tydligen vara vaken.
Det tyckte inte min hjärna som såg till att kroppen gick och la sig i soffan en stund till. 2 timmar närmare bestämt.
Sedan var det dags för fotboll! Söråker mötte Ramvik? Kan dom ha hetat så? Dt var typ iskallt och jag satt
med filt och myste. Emelie och Axel satt med dom med en stund. Är så imponerad av grabbarna i laget.
de har verkligen höjt nivån och kämpar som dårar. Underbart att se! Fotboll handlar om att tillsammans skapa
magi och inte bara göra mål utan också visa att man brinner för sporten och har tekniken och viljan. Kommer
bli en bra säsong det är jag helt övertygad om. Och som belöning ska jag använda äppeldoft på matchställen
så ni doftar ljuvligt medan ni spelar ;)

ikväll har vi haft en mysmiddag och Ulrika. Grillat och godsaker sedan lite surr. Underbart. På altanen medan solen gick ner. Brasan hade tänts vid huset ovanför och där var det folk =) Så nu sitter man här och luktar rök, bloggar, lyssnar på grabbarna nere som spelar och bara gillar läget =) Snart blir det en dusch och mys i soffan! Ska ner och umgås lite också hade jag tänkt. Hyra in Jonas som massör i morgon så han får fixa skuldrorna. Blä vad ont dom gör.

Skickar med lite bilder!
Puss!
M

Tänkte på en sak. Ibland måste man jobba på sin bearbetsningsförmåga. Jag menar livet kommer bestå av massor med situationer där man måste ta ett beslut och komma fram till en lösning. Bearbeta. Det ska jag verkligen tänka på. Ingen vill duga ibland, när det passar? Eller hur? Ska det vara så ska det vara..

http://www.youtube.com/watch?v=6JnGBs88sL0   TEXTEN!

Bildkavalkad!



Sådärja! Det var helgen i bilder det =)

Haft en kanon helt. Verkligen välbehövligt och skönt för både hjärta och hjärna!
varit med Danne och Linda och bowlat, spelat biljars, ätit på biteline och sedan barhäng på södra ;) Mysigt att se på utsikten och bara surra lite.

Varit på Essvik hela Lördagen med trevligt folk och god mat! Åt så magen sprack typ. Helt sanslös god lax med sås..jisses! På kvällningen badades det tunna med levande ljus och massa vin :P Fast jag som är förkyld får snällt titta på! Men det gick fint det med =)

Igår var vi hos mammsen och pappsen och grillade lite sedan fick jag massage av Jonas. Gudomligt. Min förkylningen är nog på väg bort också tror jag!

idag har det varit fotboll för hela slanten! Söråker dängde Kramfors med hela 1-0 :P det var en härlig dag i solskenet och samtidigt se fotboll, kan det bli bättre? Även att efter det åt jag, Samuel och Jonas på balkongen!:P Vi köpte hämtmat och lyxade lite, skönt.

Så nu ärdet dags att sussa sängen och jobba i morgon igen. Ska bli rätt kul =) Fast man blir ganska bekväm hemma också när man är ledig måste jag säga ;)

Puss!
M

Gårdagens inlägg idag.

Hejsan!
Torsdag och jätte långledigt =) Nästan overkligt. Var ett tag sedan sist man var ledig så här länge =)
En skärtorsdag med påskägg, glada barn, påskhönor och påskkärringar =) Sedan påsklunch. Skönt att denna helg förmodligen kommer gå fort eftersom jag tycker allt blir så förbaskat uppförstorat när det gäller påsk! Vi äter pizza idag inga ägg! Vi kommer äta ute i morgon med vänner INTE påskmat :P Och på Söndag eller måndag grillar vi med största sannorlikhet så :) Påsken får gärna komma men gå lika snabbt ;) Jag gillar färgen gult men hatar dessa hönor, tuppar och kycklingar som tar över omgivningen. Skulle ALDRIG ta in en sån i mitt hus så länge det inte är mina kommande barn som gjort dem! :P

Solen skiner och förmodligen så skulle det bli varmt och fint hela helgen. Det får vi hoppas! Skulle vara kalas att mysa länge med solen =) Ja visst ja det ska vi ju snart! ;) Mallis snart kommer vi!

I morgon ska vi bowla lite med Linda och Danne =) Kommer bli kanon. Var dock 100 år sedan jag bowlade och dessutom vet jag inte om tummen håller, men det är upp till bevis! =) Sedan mat, funderar på Olearys eller Biteline..själv är jag faktiskt sugen på tacobuffè. Vi får se!

Tog en roadtrip igårkväll också. Till Alnö ;) ha ha vi skulle göra några ärenden och sedan visade Samuel mig runt. Finns ställen man aldrig ens sett jue!
Tydligen blev det inget inlägg igår för detta laddades inte in. Så idag blir det gårdagens uppdatering med lite ny info :P

Vårbilder från bår underbar promenad med vovven kommer sen. Vi gick och började väldig effektivt, sedan kom vi till Hebbes hus och där stannade vi så länge att vovven skällde som en tok för han ville gååååååå :) ha ha alltid trevligt att surra lite.

Nu: Morgon och avocadomacka!
Kram!
M


. slut

frustrerad. glad.trött.pigg.less.irriterad.arg.avslappnad. gråtmild. kärleksfull. sorgsen. glädjefull.

Fasen inte lätt att vara kvinna, men det måste vara minst lika svårt att vara man vissa perioder i månaden om man har en fru/flickvän :)


Puss
M


Regn på biltaket, underbart

Hej hallå!
Onsdagen har gått och snart är det Torsdag och sedan är det långhelg! Kära nån. Man är fasen inte van att vara hemma så länge ;) Hur ska det gå?! :) På Lördag ska vi på Essvik och käka med massa folk. Vi (läs jag) ska göra efterrätten till 20 pers..jisses. Vet inte riktigt vad jag ska göra än men det löser sig säkert.

Idag har det varit en sån där dag som är jobbig men helt ok trots allt. Ont i ryggen har jag haft och dessutom mensvärk, tack! Underbart. Inte nog med det så var man ju ensam på avd med 13 barn också. Underbart igen. tur jag hade min praktikant där!

Känner mig liksom trött, matt, nedstämd samtidigt som jag vill blåträna med en boxningssäck..hmm..frustration? :) ha ha livet är konstigt. Blir också mer och mer övertygad att jag fasen har ett sjätte sinne. Usch. Igår kände jag på mig en sak som jag inte vet ett dugg om (visade sig vara sant) Idag var det samma sak när jag låg i soffan. 6 minuter senare insåg jag att JA det var sant även det. Våren gör konstiga saker med hjärnan och hjärtat =)

Igår! Igår var en härlig dag!:) Då kom Jonas hem från Asien! Äntligen. Som vi saknat honom och våra surrkvällar :P
Samuel och jag fick dessutom present! Söta Jonas som tänkt på oss.

Nu ska jag sätta mig på bron en stund och andas in den ljuva solkustens luften ;)

Kram
M


Det regnade idag när jag satt i bilen, samtidigt som solen sken. Snacka om att jag njöt av att höra regndropparna på taket. Mysepys.


Laddad!

Hej där!
Tisdagen är redan förbi och Onsdagen knackar på dörren!
Kvällen är dock inte slut än utan om 1,15 så är det dags för DHW =) Underbart program.

Paula inspirerade mig att kolla runt lite på youtube efter 80,90 tals låtar :P herregud vilken nostalgi =)
Mr vain, Corona, colture beat osv..ha ha underbart! Det är iallafall danslåtar på högnivå det är en sak som är säker.

Visst är det konstigt vad vissa låtar påminner om situationer man varit med om. To.m om människor som betytt mycket för en. Som Dannys låt- Tokyo. När jag och Samuel höll på att bli tillsammans skickade jag den till honom. Först suckade han typ och tänkte Nek- boyband kille..men sedan blev det den som var den bästa låten samt som påminde om mig =) Eller Nelly Furtado i say it right. Lyssna på den texten ni! För att inte tala om The show must go on... Ja det är spännande vad musik kan göra inverkan på mig =)

Idag fick jag ladda batterierna igen, ljuvligt! Mina egna inre batterier.

Verkar som Jonas kommer upp!:) Ska bli spännande att höra hur han hade det på Asien resan! Herregud 5 veckor eller var det 6? Det är lång tid! Mycket att berätta och han är säker äckligt brun!!! Dumma han ;) det hoppas jag få bli på Mallis också! Då vill jag komma hem och vara äckligt fräsch inför sommaren =)


Nej nu ska jag ta och slappa lite i soffan =)


tränade förut! =)
PUSS!
M






Rensa fisk är inte min grej men väga dom kan jag =)  Sommar, sommar, sommar!

 


Måndagsmys =)

Hej hopp!
Måndag =)
I morgon är det Tisdag, no shit sherlock tänker ni :)
Men Tisdag är bästa dagen på veckan, vardagen iallafall =)
I morgon ska jag på sista utbildningsdagen innan det är dags för avslutning. Avslutningen blir på Våningen med lunch och grejer. Nice.

Idag har det varit en bra dag till 90 %. Jag har verkligen helt underbara kollegor och kommer gråta många tårar när jag måste skiljas från dom till hösten måste jag erkänna. Vissa människor laddar man sina batterier hos som sagt. Det gör jag med mina underbara, söta, mysiga kollegor =) Tack igen. Idag fick jag påskgodis och en blomma av fina Cissi =)
Dagen slutade bra och jag for hem med ett leende på läpparna idag igen =)

Nu ska jag äta avocadomacka och sedan sussa så man är laddad för en dag i morgon också =)

Kram!
M

Det finns bara ett sätt att stoppa dom, I munnen!! =)

Sol Söndag!

Hej där!
Söndag och strålande väder! Undra om all sol kommer nu och sedan blir det sollöst hela sommaren, hoppas inte. Då tar jag en sistaminutenresa! Nån som ska med? :)

Idag har jag varit på birsta och Ikea med Linda. Turen på birsta gick snabbt och jag köpte typ 4 par örhängen, JA jag är örhänge samt väsk galen :P Sedan tog vi en tur på Ikea. Efter turen blev det långfika :) Underbart att bara sitta och surra lite skit om hur livet egentligen ser ut =) och hur det kommer se ut, eller kanske bör se ut? :) Trevligt var det iallafall! Efter att Linda skjutsat hem mig så blev det till att fara till mammsen och pappsen och testa lufttryck och surra lite till. Sedan tanka bilen och snabbt hem för Samuel skulle påe xtra träning. Så nu är det tyst och lugnt här hemma.

Funderar starkt på om jag ska ta och hänga upp gardinerna och göra sommarfint i köket. Fasen man blir ju så stollig av allt finväder ;)

I helgen då. Ja i fredags så var det dags för grillpremiär. Herregud i himmelen så gott det var!! :) Helt sjukt. Vi grillade kotletter marinerade i vitlöksmarinad, vi åt grillad majs, hade potatis grejs som smakade barbeque samt Beasås. Allt smakade himelskt och vi blev så mätt att vi typ inte orkade sitta eller ligga ens. Sedan kollade vi på en dålig film :P men hur skulle man veta det innan!

Ïgår så var det en sån där dag där man måste hinna saker man inte hinner på veckorna eftersom man jobbar. jag putsade fönster och planterade om blommor hela dagen. Eller nja, Jossan kom förbi ett par timmar så vi surrade en hel del också :P Men annars så var jag effektiv! Tvättmaskinen går på högvarv och jag är s¨å fruktansvärt nöjd med den! Nya härliga underbara vältvättande maskin =) Även att Samuel bytt däck på båda bilarna samt tagit fram möblerna till altanen ;) Mysepys! Så nu ska jag sitta där och njuta efter jobbet i solskenet tills solen går ner =)

Nej nu ska jag iallafall hänga tvätt, stryka gardiner och annat söndagsgöra!=)

Skickar med några bilder :)

PUSS!
M


Twistad Torsdag


Hej svejs!
Torsdagen har snart gått vidare till Fredag och helgen närmar sig med stormsteg. I morgon ska Jonas komma och massera lite kollegor på jobbet så de kan ha en lugn och skön helg utan att ha ont i sin kropp =) Lyx! Sedan blir det hem och grilla kött! Åhhh vad jag längtat! Och majskolvar, finns det nåt godare? Grillade majskolvar med smör på *slurp' Funderade om jag skulle ha tagit mig upp på crosstrainern ikväll för att kunna unna mig mer gott i morgon men jag orkar fasen inte :P
Idag efter maten blev jag smällmätt och slocknade direkt på soffan 1 timme :P Vaknade kl 8 av att Samuel skulle sticka ner på ok och köpa glass, ok låter perfekt tyckte jag ;) Så den nya sommarsmaken twister blev det för mig. den var kanon god :) Provat 2 av sommarens nya smaker nu och båda var härligt saftiga och goda =)

Lördag tillbringas till viss del på Essvik då Rasmus ( Samuels systerson) fyller år.
Funderade också på om man skulle kollat in Timrås fotbollsmatch. För Jockes skull enbart ;) Samt för att se om de har nåt att skryta om eller om det bara "låter" från vissa...

Ska även hinna med och byta gardiner, putsa fönster, plantera om blommor samt börja kratta gräsmattan i helgen. Underbart att kunna vara ute och se våren/sommaren komma steg för steg! Snart snart snart kommer jag kunna ligga i hammocken med ett glas Rosè vin och lyssna på musik =) åhh vad jag längtar!

Nej men avocadomacka med havssalt sitter fint som kvällsfika! Så otroligt gott.
Vi ses!
Kram!
M


Tack.

Hej!
Onsdag som känns som Torsdag eller to.m fredag. Skumt =)
har varit en härlig dag på jobbet! Firade min underbara kollega som fyllde år i förrgår och hon blev så glad och rörd att hon grät. Söta hon =) Då var det bara att förklara för barnen att hon inte var ledsen utan så glad att hon grät, för det kan man göra. Svårt för barnen att förstå men de var jätte goa och snälla med henne iallafall. Hon fick ett härligt partyliteljus av oss i blåbär och Wisteria. den doftar himelskt!
Sedan blev det en ute dag tillsammans med några av de bästa människorna som finns.
Visst är det konstigt att vissa människor verkligen får en att ladda sina batterier? Underbart! Man behöver nästan bara titta på dom så är man uppladdad igen hur jobbigt man än har det :P Skönt att sånna människor finns tycker jag.

Just nu skiner solen i sin solnedgång, bara det gör att man blir glad, pigg och levande. Skönt. I helgen blir det premiärgrillning iallafall. Ska bli så gott med vitlöksmarinerade köttbitar och god sås och sallad! Mumma! Samuels systerson fyller år på Lördag så då blir det väl kalas där och säkerligen mat också =) Lyxigt ;)

Det är inte speciellt långt till Mallorca nu =) Längtar som en tok. Sol, bad, goda middagar och härligt underbara ljumma kvällar med ett glas rött i handen. Lovely!

Nej nu är det dags för sveriges mästerkock och sedan greys :) I morgon är en annan dag men jag kommer leva på denna dag länge. Tack.

Puss!
M

<3 betydelsefullt! Hemma hos mig och vid vatten =)

Du är viktig för mig

Hej hopp!
Underbara måndag!..eller?
hade tidig dag idag så det var faktiskt helt ok =)
Möte kl 17 iofs men fick ett break hemma iallafall. En powernap i soffan var välbehövligt efterom jag somnade typ halv 2 i natt..skumt..Samuel kunde inte heller sova så det verkade vara en typisk Söndag när man har vilat ut hela helgen och dessutom vet att man MÅSTE sova för att inte vara typ avsvimmad på Måndagen.

I morgon är det en sen dag. Men det gör ingenting. Jag tycker bättre om sena dagar än mitt över dagen. I morgon slipper man frukosten och dessutom hinner man varva ner innan man kommer hem eftersom barnen rullar hemöver vid typ halv 5 :)

Just nu är jag hemma i lugnet och tystnaden. Samuel är och kör vattenfys ;) Så han kommer komma hem och gnälla över att han har ont i hela kroppen och är så trött att benen inte bär honom.:P Personligen hinner jag inte träna idag eftersom det är Project runway på tv :P ha ha :D Jo jag ska ta en träningsrunda efter det tror jag, innan det är dags att sova.

Tänker på en person som betyder mycket på kort tid idag.
Det är otroligt jobbigt när människor i ens omgivning mår dåligt och att man märker det på dom så tydligt.
Man vill liksom finnas där, men ingenting räcker till.
Samtidigt så måste det ju verkligen vara en djup vänskap om man efter så kort tid ändå ser att nåt är så fel trots att personen i fråga försöker dölja det.

Nej men nu ska jag se tv!
Kram
M Längtar efter sommaren! Solen, fisket, blommorna, havet och min hammock! :)


Womanizer...


Analysera mera.....


Superstar, where you from, how's it going?
I know you, gotta clue whatcha doing
You can play brand new to all the other chicks out here
But I know what you are, what you are, baby

Look at you, getting more than just a re-up
Baby you, got all the puppets with their strings up
Faking like a good one, but I call 'em like I see 'em
I know what you are, what you are, baby

Womanizer, woman-womanizer, you're a womanizer,
Oh womanizer, oh you're a womanizer, baby
You you you are, you you you are
Womanizer, womanizer, womanizer (womanizer)

Boy don't try to front
I (I) know just (just) what you are-are-are
Boy don't try to front
I (I) know just (just) what you are-are-are

(You) You got me going
(You) You're oh so charming
(You) But I can't do it
(You) You womanizer

Daddy-o, you've got the swagger of a champion
Too bad for you, you just can't find the right companion
I guess when you have one too many, makes it hard, it could be easy
Who you are, that's just who you are, baby

Lollipop, you must mistake you're a sucker
To think that I, would be a victim, not another
Say it, play how you want it
But no way I'm never gonna fall for you, never you, baby

Womanizer, woman-womanizer, you're a womanizer,

Maybe if we both lived in a different world (womanizer, womanizer, womanizer, womanizer)
Yeah
It would be all good and maybe I could be your girl
But I can't 'cause we don't, you

Womanizer, woman-womanizer, you're a womanizer,
Oh womanizer, oh you're a womanizer, baby
You you you are, you you you are
Womanizer, womanizer, womanizer (womanizer)




Bröllop?

Den här sången kommer finnas på mitt bröllop :)
Helst med Danny dessutom. Finns ingen som sjunger så bra som den killen i denna sång.
Helt seriöst. Vem vet, kanske det blir bröllop snart? :)
Kanske får ett frieri på 4-års dagen på Mallis? he he :)

*********************************************

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag
******

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag
****************************

Öppna din dörr...
***********************

Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år

Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr
*************************

Undra vad man kommer ha på sig egentligen. Vilken är vackrast tycker ni?

Puss
M



Bröllop?


Den här sången kommer finnas på mitt bröllop :)
Helst med Danny dessutom. Finns ingen som sjunger så bra som den killen i denna sång.
Helt seriöst. Vem vet, kanske det blir bröllop snart? :)
Kanske får ett frieri på 4-års dagen på Mallis? he he :)
*********************************************






















Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag
******




Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag
****************************

Öppna din dörr...
***********************

Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år

Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr
*************************
Puss
M








Herregud...är han på riktigt ens?

http://www.youtube.com/watch?v=kI4u_rKL1qE

Storm i Ånge...

Hej hej!
Lördag och storm! Jisses vad det blåser!
har nyss kommit hem från en tur till Ånge :P En trevlig tur faktiskt :P
Tog spelarbussen för att se en schysst match i bra väder! Kom dit och det var STORM. det blåste så målen på hjul for omkring och taket höll typ på att lossna :P ha ha Bättre blev det dock i andra halvlek då det lugnade sig lite. Var rätt nöjd att jag hade med mig massa extra kläder så man slapp frysa ihjäl i stormen iallafall. Fattar inte hur Söråker lyckades spela sån otroligt bra fotboll! Riktigt roligt att se. speciellt eftersom Ånge är bra tippad inför säsongen. 1-6 vann Söråker med :) Sjukt bra! Alla hade kämparglöd och ville vinna till max. Häftigt. Sedan hem blev det som lite förfest inför lagfesten :P ha ha man önskar man vore en liten fluga på väggen på den lagfesten faktiskt :P satte 100 spänn på vem som skulle däcka först gjorde jag iallafall, får se om man vinner eller ej :)

Så nu är det tyst och lugnt här hemma. Fåglarna pratar lite i bakgrunden och Nelly Furtado sjuger en så klok sång.

I kväll blir det bio med Nettan =) Tror den kommer vara bra och att det blir en kanon kväll =)
I morgon så ska vi hjälpa pappsen med lite grejer och mamma ska fålla upp en klänning till mig.
Efter det ska vi till Malin och Andre och hälsa på lite.

Sedan är det Måndag igen =) Måndag med tidigt morgon och sen kväll eftersom vi har APT. Fast jag tror det kommer bli ett bra APT med några bra förändringar inför hösten =)

Skickar med lite blåsiga bilder från idag =)

 


Puss!
M

 http://www.youtube.com/watch?v=gfLD-7bCtME&feature=related


Torsdag.

Hej hopp!
Jaha, så var det Torsdag igen. Det är konstigt vad tiden går, herregud. Bara för att vi konstaterade att det inte är lång tid kvar för vårt arbetslag. Usch, det är så trist:( Vill inte tappa dessa underbara människor som får livet att bli så mycket enklare 8 timmar per dag. Men men vi är på samma ställe men inte tillsammans varje dag bara. Håller tummarna för att vissa människor inte försvinner från stället, då är det fasen kört.
Hur det än är så betyder ju jobbet mycket. Man träffar arbetskollegor som blir vänner för livet. Man kan vara sig själv och ha en grisdålig dag eller tvärtom, att allt faller på sin plats perfekt tack vare dagen med dessa människor. Jag är inte ett dugg förvånad att många människor hittar sin själsfrände samt många goda vänner via sitt jobb.

Varit till frissan idag och gjort håret fint igen. Hatar utväxt. typiskt att man ska ha rätt ljust hår egentligen.. men nu är allt bra igen =) Medan vad Samuel på Sidelake studios och lekte med inspelningar :P he he Tack Micke för att du "sambovaktade" medan jag klippte mig ;)

Fredag imorgon. Tror jag ska ta ut lite tid i morgon och gå hem tidigare faktiskt. Ska ta en tur på birsta tror jag. Sedan ska Samuel hjälpa pappsen att sätta upp fågelholkar och då ska mammsen få hjälpa mig med att fålla upp 2 klänningar. Fick lite kläder från H&m idag, en sååå snygg topp och en underbar cardigan samt en klänning som var för liten..men jag ska byta den =)

Lördag är det bio för min del tillsammans med Nettan. Sedan är jag taxi för Samuel ska på lagfest. Blä hatar att vara taxi :P

Nu ska jag kolla klart hockeyn :)
Kram!
M


Lilllördag?

Onsdag...mitt i veckan...tiden går fort.
Idag kände jag vilken ångest jag har för vissa saker.
Till hösten kommer det bli förändringar på jobbet vill jag lova.
Vi som precis har hittat ett vinnande koncept!
men men vi får se. Det handlar inte om att jag inte kommer trivas med mina
"nya" kollegor på den andra avdelningen. Det handlar mer om ansvar.. LPFÖ säger att förskolläraren ska ta
det största ansvaret, då blir jag den enda förskolläraren av 4 personal. Borde betyda mycket jobb, MEN även högre lön om jag får säga mitt! Det som är underbart är att jag får följa de stora barnen :) Mina inskolningsbarn som jag haft sedan de var 1,5 år som nu är 4 och kommer vara 5-6 innan de försvinner från mig. Stor fördel och helt underbart!

Annars då? Hmm..ja livet leker..:) Solen skiner och fåglarna kvittrar. I morgon är det torsdag och jag ska till frissan! Ljuvligt. Sitta där och njuta och låta nån annan ta hand om mig för en stund. Skönt.

Frågan som kvarstår inför helgen, ska jag med till Ånge på match eller inte...de har lagfest efteråt och jag vet inte hur de planerat det riktigit. Eller ja egentligen har de väl knappast planerat nåt alls skulle jag tro. Dom är ju killar :P

Nu har jag sett greys och fått lite att fundera på =)

natt natt!
Puss
M

Måndag

Måndag igen.
En bra måndag. Fint väder, trevliga nyheter, bra barngrupp, fantastiska människor på jobbet.
I morgon betalas mallis resan =) åhh ska bli grymt att sola och bada =) Äta ute ljumma kvällar och dricka gott vin. Kommer bli en bra semester det känner jag på mig. Sedan är det fasen inte långt kvar till semestermånaden heller! Herregud vad tiden går.
Blir lite trist till hösten bara. Människor som uppenbarligen betyder otroligt mycket för en försvinner. Inte alla för alltid, men vissa kanske? vem vet? Själv byter jag avd vilket innebär 3 nya personer och typ 25 barn istället för 19. Men det ska bli kul =) En utmaning! Hoppas det blir en bra höst då.
Men först njuter jag av VT :) Snön smälter, fåglarna sjunger, solen lyser och allt är bra.

Snart kommer Jossan och Maria en sväng. Dofta på de nya dofterna samt kolla nya katalogen. Ska inte ha nåt ljusparty som det ser ut nu men har grejerna hemma iallafall tills torsdag morgon.

Nu, hockey =)
kram
M


Underbara eftermiddag

Hej hopp!
Underbara eftermiddag! Solen skiner på mig medan jag jobbar. Hur skönt är inte det? Då sitter jag med datorn i knät och gillar läget =) Vårsolen äger! Håller tummarna att morgondagen kommer vara lika varm och solig som denna eftermiddag.

Tog lite tid idag eftersom jag har en elev på jobbet nu som jag måste koncentrera mig på och har 4 timmar extra planeringstid/ vecka i 5 veckor just nu pga. det Så nu har jag suttit och jobbat lite och gått över till att skriva om barnen. Det börjar dra ihop sig till samtal och har man 7 st så gäller det att planera detta bra för att allt inte ska bli ett enda kaos och min fritid ska sluta existera =) Går bra och jag har skrivit om 1 barn klart nu samt gjort klart hans pärm. Nu är det bara att ge sig på nästa =) Tur jag får små glimtar av lycka denna eftermiddag som räddar mig eftersom min handled is killing me! Är det inte tummen så är det handleden..suck :P

Skönt är det att inte må illa kan jag lova! Skit helg. Nej nu ska jag njuta av denna vecka precis som den är och hoppas att den ger mig mycket energi och kärlek =)

Puss!
M


Fotbollsfru?

Söndag =)
sådärja, jag överlevde även denna helg trots att man mått sådär. Nu är allt som vanligt igen och man är redo att jobba i morgon. Skumt att man för det mesta sparar med att bli sjuk till helgen. Men det är en ekonomisk fördel i det hela trots allt ;)

Idag har det varit en ute dag i lite regn. Söråker spelade mot Kuben och vann :) Så bra. Duktiga pojkar. Så roligt att se på fotboll där det mesta klaffar, det gjorde det idag. Hoppas denna säsong kommer fortsätta så nu bara. Ska bli kul när allt drar igång på allvar :) Måste börja planera för kiosken och inträdet snart. Måste ringa Carina. Tur egentligen att man är en av de 2 ansvariga men trots allt inte måste stå i kiosken varje match. Jag menar man vill ju se fotbollen! Det är ju därför man är där. Tänk att jag, Marie, blev intresserad av fotboll till slut ;) Av tekniker och taktiker och olika personligheter och förmågor. Eller är det som Stefan från Skellefte sa till mig " det är ett antal heta grabbar på plan, klart du är där :D ha ha Det är faktiskt INTE sant att det är därför jag är intresserad :) Samuel funderar på om han ska ta på sig materialaransvaret också..eller ja det blir ju vi isåfall. Att tvätta kläderna, hänga upp dom snyggt i omklädningsrummet, fixa med material samt fylla vattenflaskor, jag menar vi är ju redan där innan matchen jämt. Vi får se hur det blir.

Nu är man mätt i magen och snart är det Stockholm-Båstad på tv =) bra program!

Lägger in 2 bilder på hur min helg sett ut till största del.

Puss!
M

http://www.youtube.com/watch?v=RkJMcNjFKBA&feature=related


Lördag

Lördag!
Nu börjar det kännas lite bättre faktiskt. Kroppen börjar komma tillbaka till det gamla vanliga och jag är hungrig :) Bra tecken ;) Annars har jag varit typ illamående sedan Torsdag. Suck. Visste jag inte bättre skulle jag tro jag var gravid, men det är jag inte.

Var meningen att jag skulle träffa Linda idag! Hade jag sett fram emot. Men men det får bli en annan gång istället =)
Dagen gick i städandets tecken! Nu är jag grymt nöjd med mina nya gardiner i vardagsrummet samt havs-temat i hallen som  sedan kommer övergå till köket ju närmare sommaren vi kommer =) Perfektm my type of stile;) Det ska vara så att man njuter av att vara hemma. Jag är verkligen en feng shui människa! Nu flödar energin här hemma igen.

Har nyss varit på affären samt hämtat vovven =) Tagit en promenad med honom, matat honom och myst lite med honom också. Nu är det strax dags att laga middag. Samuel har tränat hela eftermiddagen så jag har kunnat städa ifred, det är skönt ;)

Som sagt strax middag och min mage ropar!

Har ni funderat på vad låttexter kan vara korta och enkla men ändå ha ett budskap som skjuter sig in i hjärnan på en? Kom ihåg när jag lyssnade mycket på denna.

**************************
"Say It Right"

In the day
In the night
Say it right
Say it all
You either got it
Or you don't
You either stand or you fall
When your will is broken
When it slips from your hand
When there's no time for joking
There's a hole in the plan

Oh you don't mean nothing at all to me
No you don't mean nothing at all to me
But you got what it takes to set me free
Oh you could mean everything to me

I can't say that I'm not lost and at fault
I can't say that I don't love the light and the dark
I can't say that I don't know that I am alive
And all of what I feel I could show
You tonight you tonight

Oh you don't mean nothing at all to me
No you don't mean nothing at all to me
But you got what it takes to set me free
Oh you could mean everything to me

From my hands I could give you
Something that I made
From my mouth I could sing you another brick that I laid
From my body I could show you a place God knows
You should know the space is holy
Do you really want to go?

*************************
Puss
M



mumms!

http://www.youtube.com/watch?v=GRWkDDhBud8&NR=1&feature=fvwp

Bäst =)

http://www.youtube.com/watch?v=lJaFgeLTYgY

Skön fredag

Hey there!

Fredag. japp, Yes. Nyss varit på biteline och käkat lite. Nu blir det till att slappa i soffan eller kanske en stund vid datorn. Var först till Essvik en sväng och hälsade på farmor Karin och Jenny. Väl där fick man ju träffa härliga Micke Wallman också samt Cecilia och Micke samt Ängla var också hemma :) Hann med att träffa en hel del =)

Sedan tog vi som sagt en pizza på biteline. För ovanlighetens skull var det gott. Men nu är jag så sjukt mätt att magen säger NEJ INGENTING MER. Känner mig fortfarande lite skum i kroppen. Linda tycker dock att det blir bättre med en flaska vin i morgon men vi får väl se :P Utång den 16 April istället kanske..:) Istället för 9 menar jag :D

Lugn dag idag på jobbet. Ibland behöver man verkligen det kan jag lova! Lite barn så man fick massa andra praktiskt saker gjorda. Skönt att inte ha det på sina axlar över helgen iallafall.

Nej nu är det soffan. Med laptopen  ;)

Kram!
M

RSS 2.0