Givet!

Killen har legat etta och trea med bla. tokyo på Rysslands listor. Han är poppis i dessa länder. Givet att vi skickar honom till Mello!

http://svtplay.se/v/2318097/me
lodifestivalen/danny_-_in_the_club?sb%2Ck151375%2C6%2Cf%2C-1

Ta lite, men ge ännu mer!

Hej hopp på Lördagen!
Underbara underbara Lördagsväder!:) Plusgrader och snön smälter!!! Keep up the good work!
Lördag igen! Jisses vad tiden går. Igår hade vi en slappar kväll med Lets dance :) Eller ja först var vi ut och åt godd och drack gott i stan. Fläskfilè med bea, strips, sparris och grönsaker samt drack vin. Pratade och myste med Samuel. Sedan hem och laddade upp med godsaker framför tv! Otroligt skönt. Fick främmande av Jonas också en stund på kvällskvisten. Sedan somnade man gott kan jag lova!

Idag har det varit shopping på Ikea som gäller =) Samt in på resia för att kolla det sista med Mallis resan =) Köpte även en ny silverkedja till mitt underbara Efva Attling smycke som jag alltid har på mig. Fick det av mamma och pappa när jag tog examen från Lärarutbildningen =) Just nu var tanken att jag skulle ut och städa bilen lite så jag får kanske göra ett ryck och inte lata mig hela dagen :P Sedan är det middag och Mello hos mammsen och pappsen! Finalen på Mello ska vi se hos underbara Erssons! Då blir det glitter och glamour! ;)

 
Jag säger så här: Vad rädd om det du har för när du inte har det längre så svider det. Det måste ju vara många människor som håller med om det. Jag är så glad att jag har min älskade Samuel i mitt liv. Vi behöver nödvändigtvis inte ha materiella saker eller mycket pengar för att känna att vi har ett värdefullt liv! Det är så skönt att kommit till insikt om det. Tänk att man lär så länge man lever, underbart! Jag har en mamma och en pappa som jag ALDRIG tvivlar på. Som ställer upp jämt och finns där hela tiden. Vi har ett underbart hus som snart är precis som vi vill ha det. Vi är förlovade vilket leder till giftemål =) Vi åker utomlands 1 gång/år oavsett om det är charter eller storstadsresa, för att ta hand om varandra och för att bevara det vi har. Vi behöver inte ha med oss någon mer, det räcker så mycket med att bara vi 2 finns där. NÅN gång ska vi fara med Erssons givetvis :P Det har vi ju redan kommit fram till :P Men inte nu!

En annan sak jag lärt mig av livet, egentligen på det jobbiga sättet, är att vänner kommer och går. Tyvärr. Vissa människor passar man med, andra inte. De vänner som inte kräver saker av en, de vänner som hör av sig, de vänner som på olika sätt visar att man är uppskattad DE vännerna vill jag ha kvar. Ni andra kan gå, adjö :) Jag tror att man engagerar sig alldeles för mycket i att vara en god vän, men OM man måste anstränga sig så är det ingen vänskap anser jag. Jag vill kunna sitta i soffan med mjukisbyxorna och osminkad tillsammans med min goda vän, jag vill kunna ringa min goda vän och prata en stund för att sedan lägga på med ett leende, jag vill att min vän ringer mig och bara surrar lite. Man kan inte kalla sig en god vän om man endast tar men inte ger. har också insett att de som har "många" vänner oftast är väldigt ensam egentligen. Fundera på VEM du skulle ringa om det kniper och du behöver snabb hjälp eller stöd. Vem är den person du väljer att vända dig till? Var sedan jävligt rädd om den personen! Samma sak g'ller familjen. Var rädd om den också. Förr eller senare är många av familjen borta och kommer aldrig igen. Då vill man inte sitta där och ångra att man inte la ner den där extra dagen i veckan på att höra av sig, hjälpa eller bara visa uppskattning till sin familj. Då menar jag inte bara sina egna barn och sin man. Kom även ihåg era föräldrar! Även mostrar/fastrar/farbröder och morbröder behöver få veta att de 'är bra ibland. De har säkerligen lagt ner mycket energi på er när ni var små. Då borde man ge någnting tillbaka medan de lever.

Nej nu måste jag vara effektiv!
Kram!
M
 

Det står jag för!

Hej igen!
Jaha, sensation att jag skriver 2 gånger på en vecka eller hur :P he he Ska försöka att skärpa mig! Även om det blir korta inlägg ibland när tiden inte finns så är det bättre än ingenting alls har jag hört.

Ibland känns det mest bara som att man väntar och väntar hela tiden. Man väntar på helgen, sommaren, lottovinsten, renoveringen, bröllopet, barnen osv. Men varför vänta och vänta istället för att njuta av varje dag som den är. Visst ibland är det tråkigt, men vad gör det när det snart blir roligt igen? Och ibland får man spara för att kunna göra det man vill, ja men hur skulle man annars känna den där äkta känslan av njutning när man väl får göra det man hoppats och drömt om? Samma sak är det egentligen med vardagskvällarna. Det känns som man kommer hem och sedan slänger sig i soffan bara för att sedan sova igen och börja en ny dag medjobb. DÅ är det tur man har världens bästa jobb iallafall!=) Vad skulle man göra utan barnen på jobbet och vissa av kollegorna? Skulle aldrig aldrig vilja jobba med nåt annat just nu för jag trivs som fisken i vattnet! Lite mer löneförhöjning och allt är prima;) he he nej jag ska verkligen inte klaga på nåt ;)

Annars då. Ja vi väntar på att elektriker ska bestämmas för att sätta upp fläkten. Dessutom måste vi till byggmax och köpa ytterdörr samt golv och även köpa 2 resväskor som är stora nog att ta med på chartersemester :P he he Större än en weekend väska med andra ord.
Snart är det dessutom Mars! Jisses vad tiden går fort! Massa födelsedagar i Mars och sedan är det huxflux April! :) Och några till födelsedagar HELA våren/Sommaren :) Myspys.

Skulle aldrig någonsin kunna  flytta tillbaka till lägenhet. ALDRIG. Det är värt att skotta och skotta tills ryggen värker faktiskt. Allt för att sedan se allt vackert komma tillbaka på våren och ligga i Hammocken med ytterdörren öppen och musik som strömmar ut. Sedan grilla goda kotletter och sippa på ett glas röttvin. Med ljumma vindar på kvällarna och en promenad till brorsan och ett kvällsdopp där för att sedan sussa gott i sängen inför nästa soliga dag. Att höra fiskmåsarna långt nere vid vattnet, det är ljuvligt. Samuel hatar fiskmåsar för de envisas med att skita på hans bil :P men dom låter mysigt sådär på långt håll ;)

NU är det natti natti!
kram!
M

P.s Och det står jag för! :)

Syndabockar..

Hej hopp!
Då var det Söndag igen. Veckorna går fort och allra fortast går helgerna så klart.


Jag har en fundering. Varför är det så att vissa av oss människor tycker att vi höjer oss själva genom att vara elaka mot andra? För det är bara att inse fakta att så ser det ut. Har nån det bra så är det alltid nån som missunnar och tycker att man skryter om saker. Har nån möjlighet att åka utomlands 4 gånger/år så har man för mycket pengar, väljer man att inte skaffa barn då är man konstig, väljer man att inte gifta sig då är man ännu konstigare för gifta ska man ju vara om man vill leva tillsammans och/eller ha barn tillsammans. Men suck. Samma sak gäller yrkesval. Jobbar man på mcdonalds eller städar eller jobbar med barn så anses man vara på väg nån stans till nåt bättre. Men vaddå, varför skulle man vara det? Får man inte trivas med det man gör? ALLA borde fundera på vad som är viktigt egentligen! Utan lokalvårdare får vi leva i ett förbannat skitigt sverige! Utan förskollärare och barnskötare finns det ingen som kan skaffa barn för då kan ingen vara med ditt barn medan du jobbar, dessutom skulle ditt barn inte få samma slags stimulans som i förskolan. Fanns det ingen som vill arbeta med snabbmatsbehov så skulle vi gnälla för att det inte finns färdigmat att köpa. Men så länge allt detta finns så tycks vissa människor har befogenhet att trycka ner andra, för sin egen vinning! Nej fy! Sånna människor är inte bra förebilder! Sitt inte som översittare och tyck synd om andra, för det är egentligen synd om dig själv om du gör så.

Nej usch och tvivale för att det finns sånna personer! Lev livet!
//M 


Nya utmaningar!

Hej hopp!
Jahaja, nu får man ju skämmas igen! Typ 1 månad sedan jag skrev nu igen :/ Sorry :P jag är inte en bra bloggare det är bara att konstatera!
Vad har hänt den senaste tiden då?
Ja jag har
* Stukat tummen
* Bokat resa till mallis med 2 favvograbbarna
* Sett på mycket fotboll
* Varit på gratis hockey
* Haft spelkvällar
* Gjort om hallen med ny hallmöbel
* köpt världens vackraste sänglampor
* Tjatat på Samuel om att vi ska lägga nytt golv, nu är vi näääära! ;)

Nej men det ska bli underbart med en resa till solen!!! Längtar så!
Då kommer denna låt spelas på vår uteplats innan utekvällarna
http://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk
Förmodligen även denna
http://www.youtube.com/watch?v=qpSNwXo0zxQ
Troligvis även denna
http://www.youtube.com/watch?v=v0sMajI7tlM&feature=fvst

Men nu verkar det som även Sverige har fått ett lite bättre klimat för tillfället. Att det är + grader
och dessutom droppar så underbart från taken är väl härligt! Hoppas det inte kommer nå mer typ 1 meter snö nu bara. Är trött på att frysa, trött på att köra bil när dt är halt, trött på att skotta snö och trött på att inte kunna gå barfota i gräset i vår underbara trädgård.
Längtar tills man får ta fram Hammocken, utemöblerna, dra fram skarvsladden till bärbara datorn och spela go musik ute medan man njuuter! Eller att hämta jordgubbar i trädgårdslandet eller dofta på jasmin medan vattnet porlar från dammen. För att inte tala om att gå på fotboll! Åhhh vad jag saknar känslan! Att komma hem från jobbet, ta sig till IP när det fortfarande är ljummet, se fotboll, surra med folket där och ta på en kofta inför nästa halvlek men ändå känna ljummavindar, folk som klipper gräset på nåt gård bredvid och bara njuta av härlig fotbolll =)
Har ju fått en liten dos nu när innomhusligan är igång, men det är inte samma sak ;)

Har varit sjuksriven 3 dagar denna vecka för tummen ( eller 2½ egentligen) men i morgon jobbar jag. Har tidig dag så det blir inte full belastning då iallafall. Sedan måste jag boka ny tid igen. Tröttsamt! Har röntgat och tur var det att ingenting var brytet eller sprucket iallafall!

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lite!
Kram!
M

RSS 2.0