Text att fundera på..

hej hopp!
Skönaste låten på radion. 100 år sedan man hörde den och lyssnade på texten.
Nu:Äta, sedan fotboll! Kom igen nu SFF!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2psIiVw9Zog

You don't know how you met me
You don't know why, you cant turn around and say good-bye
All you know is when im with you I make you free
And swim through your veins like a fish in the sea
I'm singing....

Follow me
Everything is alright
I'll be the one to tuck you in at night
And if you want to leave
I can guarantee
You won't find nobody else like me

Im not worry about the ring you wear
Cause as long as no one knows
That nobody can care
Your fellin guilty
And I'm well aware
But you don't look ashamed
And baby I'm not scared
Im singin...


Puss
M



Bilder från mallorca! vi knäppte ju bara 1000 :P

Min SamuelJagUnderbara saltvatten!Liten paus!PussPuss!Pool på kvällen!Skål!Häst och vagnGulBlåDom har STORA bananer på marknaden i Alcudia!....Before dinnerGrabbsen!ha ha ja vi 2Så vackert att inte ens servitrisen i baren tog bort den :PVisst spelades det fotboll på Mallis också!;)Underhållning!

ciao!

Hemma igen!

Hej hopp!
Jaha, det var den semestern! Skön, ljuvlig, otroligt varm, varmt vatten, god mat, goda billiga drinkar, ljumma kvällar och massor med shopping =) Underbart!
Vi bodde på världens härligaste hotel och hade underbar underhållningspersonal där! Speciellt Rickard! Honom saknar jag redan.. Vi 4 klickade fint =) Spelade boule, nåt annat grejs, biljard och hängde lite efter showerna. 
Varje kväll 21.30 var det show på sea club och det var entertainment teamet som stod för den. Gud så bra de var! Har fortfarande kvar vissa delar på näthinnan, som MJ show , eller som Ivan och Rickard som Bon Jovi osv..underbatrt =) Efter showerna hade dom lekar/tävlingar. Typ hela havet stormar, musiktävling, karaokey osv..Eftersom det var typ samma folk där varje dag så fick man ju lite kontakt iallafall =) Slutade med att man satt med ett glas champagne i handen trots att man inte var det vinnande laget ;)  JA man vann en flaska champagne!

Stranden där nere var fantastisk! Vattnet var varmt och salt :) Samuel och Danne åkte sån där fotölj efter båt :P  jag slappade, läste 2 böcker och solade. Vilket resulterade i solexem den sista dagen. Så igår och förrgår har jag haft armarna fulla med blåsor! Uffa, ont gör det kan jag garantera er! Men nu börjar det bli bättre..

Flygresan gick kanon bra. Riktigt bra trots att jag är såååå otålig :P

Lite shopping har det blivit såklart. En väska, en kjol, en drömfångare, en födelsedagspresent till Tobbe samt en till brorsan. En flaska ouzo åt mammsen och whiskey åt pappsen =) Och eventuellt lite sprit hem till oss också ;)
Kan säga att det var en fin kontrast att komma hem. Åkte från typ 30 grader varje dag till 7 grader och regn...BLÄ! Piss väder i Sverige som vanligt. NU hoppas vi på sommarväder till veckan! Minst 25 grader så man slipper frysa :P
Att sitta på altanen i typ 24 grader på kvällarna är ju knappast nåt att vänta den närmaste tiden i Sverige..

Skickar med en låt också! Denna dansade teamet till runt poolen vid 11.30 typ! Och vi andra på balkongerna!:) Sedan på kvällarna när showen var slut och alla var så där lagomt lulliga så dansade hela publiken den med dom också =)¨Så skönt :P Kan absolut rekomendera Sun garden Sea club om ni ska till Alcudia! Hälsa isåfall Rickard från mig och säg att vi får ta turen till bergen nästa gång..=)

KOmmer bilder senare men nu måste jag tvätta!
Puss!
M

http://www.youtube.com/watch?v=4zvdE--UEyk

Lite grann från idag

Hej hopp!
Torsdag igen och snart är det dags för helg igen.
I morgon är det match för Söråkers FF igen mot Svartvik. Håller tummarna att de fixar även denna match med samma bravur som förra =)

I morgon har jag dessutom tidig dag. Det behöver jag känner jag. MIn hjärta börjar ställa in sig på semesterläge sakta men säkert. Trött blir man och ofokuserad. Men sen efter semstern kommer man tillbaka och kör järnet igen! Fram till 5 veckors semester igen :P he he ibland leker livet ;) Skulle dock gärna kunna jobba nån vecka mitt i semestern för att sedan vara ledig 3 veckor igen =) Fast man ska ha sammanhängande semester för att vila upp sig riktigt tycker jag. Fast de som jobbar i sommar är ju underbara att jobba med så det ska vara för den skull då :)

Packar gör jag lite i taget. Sakta men säkert. Så vill jag ha det. Då vet jag att allt som ska med verkligen kommer med! Samuel har inte börjat än, men då åker vi ju inte i morgon heller för den delen :P

Var upp på IP nu för en stund sen för att hämta matchkläderna och sjukvårdsväskan tills matchen i morgon. Fick mig några goda skratt :P Innan vi for dit tyckte Samuel att han skulle flytta på Jonas bil som stod bakom vår bil. ha ha

Idag när jag kom hem från jobbet slängde jag ner mig i hammocken!! Underbara underbara hammock! DÄR ska jag sova, äta, dricka och njuta i sommar =) Jag låg och vilade en bra stund men sedan envisades solen att gå i moln hela tiden så det blev kallt, brrrr. Längtar till sommaren =)

Skickar med 2 bilder från eftermiddagen/kvällen =)

Puss!
M

Solkusten!

Hej hopp!
Tisdag som har varit som en Onsdag, frustrerande! Bättre när Tisdagen är som en Måndag :P ha ha då är vi närmare helgen direkt när vi inser att det faktiskt ÄR Tisdag =)

Hmm, ja den senaste veckan har vi ju fått haft Karin hos oss! Det har varit mysigt, roligt och inspirerande kan jag säga. Att få höra massor av hennes historier 93 år tillbaka i tiden och bara njuta av de spännande saker hon varit med om är fantastiskt! Vi har haft långa mysiga fikakvällar och ätit mat tillsammans varje dag. I går när jag jobbade sent så hade hon redan gjort mat så det var bara att sätta sig vid bordet när jag kom hem, ljuvligt! Så det blir lite tomt nu när hon åkt hem igen. Men men nästa gång åker vi till Saxnäs! =)

Annars är det operation nedladdning i min kropp verkar det som...jag börjar verkligen närma mig semestern :P På nåt sätt får man svårare att koncentrera sig och att intressera sig också. Var länge sedan jag kände att jag inte vill gå på jobbet, just nu är det så. Jag vill mysa hemma, packa i lugn och ro, njuta av hemmet och ha långa sovmorgnar, sådetså! Jag behöver semester! :)
Kan iofs ha med Samuels hosta att göra också. Ni vet den som gjort att jag blir galen på nätterna eftersom varken han eller jag kan sova riktigt..men nu verkar det lägga sig efter att han fått STARK hosmedicin! Så nu sover vi ikapp :P Denna kväll blev kort då jag slocknade på soffan efter middagen vid 18.00 och klev upp 20.00 lagomt till plastikturisterna på tv...nu har det nyss varit DHW och nu ropar sängen på mig! Ljuvligt =)

På Lördag fyller mammsen år! Och på Fredag är det match! Kanoners!
Datorn hänger med till Mallis så om det finns nåt schysst nät där så uppdaterar jag lite nån gång under semestern också förhoppningsvis. (Krav från nära och kära ;) )

Nåt som var rätt självklart idag var min bild här nedan. Det SPÖ regnade i Ljustadalen, Timrå, Sundsvall..men ser ni solkusten? Ljusfin fläck och upplysande :) ha ha klockren! BAM! :P 
 

Puss!
M

Mysfredag =)



Hej hopp!
Fredag, ljuvliga fredag. Var länge sedan jag njuter som jag gör ikväll av att det är fredag. Vet inte om det handlar om att min kropp och hjärna bara är väldigt trött men jag känner inte för att jobba mer på ett tag :P he he eller jo egentligen så. Men ibland tar alla möten och allt annat strul så mycket tid och energi. Känner att utbildningar och möten är bra men ibland blockerar dom min hjärna och gör mig halvgalen..Vill ju vara i barngrupp och jobba med barn jue.. men men det är ju kompetensutveckling iallafall!:)

Känner också att jag borde tagit tag i vissa saker idag, men tiden och platsen fanns inte. Får bli en annan gång. Fast egentligen är det fasen inte jag som ska/bör göra det...egentligen borde jag bara ignorera och så men det funkar inte för mig kan jag säga.

I går var jag, Samuel och Farmor Karin ute och for en sväng =) Vi åkte till Tynderö, Åstön, Ljustorp och kollade vackra ställen. Karin bjöd mig och Samuel på mat också =) Thaimat! Underbart! =) Idag efter jobbet så fick vi mat av mamma och pappa. Sedan fikade vi och jag klippte vovven lite. Efter det har jag och Samuel varit effektiv och delat ut massa info om fotbollen! Mysigt var det i regnet ;)

Nu är det dags att sussa!
Natti!
Kram
M

SÅDETSÅ

Förmodligen kommer ingen av er förstå vad det är jag menar med detta

Blir så förbannat irriterad och vansinnig. Vad är det för dumheter!
Dubbelspel så det bara skriker om det, man ska inte såra människor i onödan.
Säg heller inte att det betyder mycket, Framförallt inte om man har många bollar i luften. Säg hellre NEJ eller förklara. Det kanske betyder nåt för nån annan. Nu är det nog.

Såra inte mig, inte min omgivning och gör det fasen inte genom att ljuga och ignorera.

SÅ!
Nu skiter vi i det.

Annars då?
Annars är det Onsdag som känns som Torsdag. I morgon ska jag på pedagogisk samtalsledar avslutning! Ska bli skönt att inte ha massa saker att göra utanför jobbet faktiskt. Jobb, jobb. Nog för att jag älskar mitt jobb men fritiden är också viktig!

Nu är det inte långt kvar till Mallorca :P Känns som jag sagt det länge men nu jäklar är det snart DÄR. =)
Nu är det bara att prova kläder och se vad man kan ha och inte inför sommar/semester. Måste även fixa resväskan hos mammsen och pappsen, köpa solkräm, lösa musikproblemet samt växla pengar =) Idag var der +24 och strålande sol. Alldeles lagomt för att ha det bra. Ännu viktigare att det inte är kallt på kvällarna. Dessutom hoppas man ju på att få en bränna som är ok inför sommaren :P  För att inte tala om att hinna med taxfree katalogen! Mycket att stå i ;)

Samuels farmor är här hos oss i en vecka nu! Ska vara så mysigt att få rå om henne lite innan hon åker tillbaka till Saxnäs. På Söndag är det match igen också. hemma match förhoppningsvis! Jag finns i kiosken så kom och surra lite :)

Nej nu måste jag jobba!

Skickar med underbara just nu =) han och Oscar Linnros är ljuvliga.

Puss
M

Överlägsen låt. Sommarplåga!

Om jag ger dig mina tårar men är stark när du är svag
Vill du ligga med mig då?
Om sanningen ska fram...

Om jag inte är så svartsjuk, inte håller dig så hårt
Om jag inte är så macho men försvarar dig ändå..
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

http://www.youtube.com/watch?v=oUQpZ3-8n5c&feature=related

En tredjedel av den jag var går hem,
en är krossad, en är din.
Det här är slutet på vår film..

Underbara Oscar Linnros.. :)

Vi vann iaf busskampen :P









Lite grann bara...

Hej hopp!
Torsdag. Jisses vad veckorna rullar på! Innan man vet ordet av är det höst igen. Nu gäller det att njuta av vårvädret medan det spritter i kroppen! Nu jäklar ska hammocken fram, dammen fyllas och blommorna planteras! Det är ljust som bara den på kvällarna och egentligen så skulle man kunna vara uppe halva natten. Men vem orkar det? :P Förut var jag verkligen en nattmänniska. NU vet jag egentligen inte alls vad jag är för människa längre.... men en sommarmänniska är jag iallafall =)

Vi har nyss tagit en roadtrip och surrat, lyssnat på musik och kollat lite fotbollsplaner...:) Synd att de allra flesta fortfarande är typ gul/gröna. Blä. blir nog premiär på grus på Lördag. BLÄ! Så trist. Fotbollssäsongen är så kort och det gäller att hålla ordning på planerna och jobba lite med dom. Finns ju för fasen anställda för det och ändå är det skandal. Lär ju höras och synas i tidningen snart har jag en känsla av. Tur kommunen tänker hjälpa till om man inte sköter sitt uppdrag iallafall.

2 födelsedagar i helgen också! Jonas och Linda! =) Fast Linda fyller på måndag men vi firar söndag. Sedan nästa vecka är det syrran och svärfar sedan mammsen sedan far vi till Mallorca!!! =)
Känna varm sand mellan tårna
Äta god mat på en fin restaurang vid vattnet och höra vågorna samtidigt
Sola i VARM sol
Dricka goda drinkar för en billig penning
Bli brun!
Bada i saltvatten :)
Och poolvatten :P
Gå på stranden i en tunn klänning med skorna i handen medan vågorna smeker mina fötter då och då, känna dofterna och de ljumma vindarna. DET är min melodi!

Så skön!
http://www.youtube.com/watch?v=tFuw-YZaTNo&feature=relmfu

Puss!
M


Känslosamt!

Hej hopp!
Måndag igen tänkte jag säga, men även denna måndag missade jag. TISDAG är det =)
Ljuvliga tisdag, nästan bästa dagen på veckan ;) Snart helg också..snart Seriepremiär i fotbollen! Åhhh så kul det kommer bli! =) Ljustorp- Söråker på Lördag!! MISSA IKKE. Derby!


Aj aj aj vad ont det gör i hjärtat. Det finns säkert en hel del människor som varit med om detta som Oskar Linnros skriver så otroligt känslosamt om...

Står i din port, står bara still
För en minut sen var du min
En tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film,
från och med nu...

...............................................

Ser dig på blåa i April
I telefon i nya jeans
men jag har samma trasor
går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film
från och med nu.....


Jag blir aldrig detsamma från och med nu,...
somliga ljus brinner aldrig ut..
står inte ut, står inte ur

ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då
från och med du

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till...


Puss!
M

 


HemmaMåndag

Hej hopp!
Måndag och jag är hemma idag. Varit till läkaren en sväng men i morgon ska jag jobba!Sådetså.
Får ta det lite lugnt bara. Zoonsalva och Ipren tydligen..fast alvedon är mer min grej förmodligen inte
lika effektiv men ändå. Står ju to.m på Ipren att man inte ska äta det om man har astma!
Givetvis är det typ Aprilväder när jag väl är hemma. Sol, lite snö, regn, grått och lite sol igen. Fel att vara typ strålande sol och 25 grader varmt så man fick sola lite iallafall!

Nu ska jag äta lite pasta carbonara, lägga mig i soffan och läsa skvaller! Sen får vi se om jag orkar fara iväg och
köpa penseèr. Vill plantera ute nu!

Kram!
M

RSS 2.0