Midsommar och midsommardagen!

Hejsan hoppsan!:)
Lördag! Tänk att det ÄR lördag. Igår hade man en extra ledig dag och därför känns denna dag som söndag. När man sedan inser att det är Lördag blir man lika lycklig varje gång ;)

Igår var det midsommar! Vi spenderade denna midsommar tillsammans med Roger och Linda i deras fantastiskt vackra hus! Eller ja det var inte bara vi :P Det  var väl en 30 pers till :)
Det var kanon kul! Deras hur ligger så fint vid vattnet, vilket resulterade i att vissa "lagmedlemmar" badade :P Samuel sa att " Det måste varit minst 20 grader!" Roger trodde mer på 17 :p ha ha men med lite sprit i kroppen blir man onekligen varm! Det lektes lekar och badades tunna :) Så skönt. 40 grader i vattnet, ljuvligt. Stackars Roger och Linda har förmodligen städat halva dagen idag, hoppas det gick bra trots allt!

idag har vi varit iväg på monstertruck uppvisning i Timrå. Det var nice =) Häftiga bilar, crossar och sköna personer som stod för showen! Det var Roger, Daniel, Noah, Samuel, jag och Linda. Träffade även Emelie och Axel där! Det var riktigt nice, Fint väder var det också!

Nu har vi ätit varma mackor på ballkongen och Samuel håller på att fixa och trixa med kablar bakom vår nya tv-bänk! Så fin!:) Bort med det gamla och in med det nya, är det inte så det heter :P Ska snart möblera klart och bära ut massa bräder av förra tv-möbeln som ska på skroten! Nice! =)

Nej nu ska jag vara lite effektiv!

Skickar med lite bilder!
Puss!
M

Delar gärna min Samuel med Noah :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0