Sådetså

hej!
Jag blir så less ibland att jag bara vill ta en stor jävla hammare och slå sönder massor med saker som lätt går sönder. Så det brakar och knakar och smäller och yr. Så ARG blir jag ibland. frustrerad och less.

Det är fasen tragiskt ibland. Blir frustrerar över att folk måste uppskatta bra arbetskraft och kunna ge fördelar till den! Man måste fasen se till att saker och ting fungerar som det ska och verkligen ta tillvara på sånt som fungerar. Man kan inte alltid se till pengar eller till rättvisa hela tiden. Ge upp det. Vilket företag gör det? Ett vinnande koncept det skiljer man inte på utan fortsätter med eftersom det gynnar. SUCK.
Jag håller alla tummar jag har för att det ska bli som jag vill.

Annars då?
Hmm, Fotboll ikväll. Vinst givetvis annars blir jag ännu mer frustrerad! Idag ska jag SE matchen inte jobba hade jag tänkt. Ska försöka få i mig lite mat sedan åka upp på Ip.

Trött efter denna dag. Som faktiskt var härlig dock! Fick en så fin målad mugg av ett barn =) Vi hade fest med barnen =) Sedan kom föräldrarna och fikade tårta med oss. En bra men stressig dag=)

Nu ska jag ge tips på några låtar som är frustrerande bra! Speciellt när man är

http://www.youtube.com/watch?v=EZjevnnkA20
http://www.youtube.com/watch?v=htKY2oD85rs
http://www.youtube.com/watch?v=gcu4vvWcuKs

Sådetså.
//M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0