2 fantastiska dagar! =)

Hej hopp!
Nu är det verkligen på väg att bli slut på sommaren känns det som. Även fast det är varmare ute ikväll än det varit på mycket länge. Tänkte mer på att det är så mörkt! usch. Eller både och egentligen. Skönt och mysigt med levande ljus ute när man sitter och njuter av den sista tiden på dagen tycker jag.

Idag har åter igen varit en bra dag. Igår var en bra dag också. Det händer en hel del i livet och ibland vet man inte hur man ska hinna och heller inte var man ska sätta fötterna.. Var sak har sin tid och allt faller alltid på plats till sist.
På kvällen for jag och Linda till stranden med vovven och satte oss för att surra lite. ha ha när vi kom dit var det tvärmycket dimma! Såg typ 10 meter ut i vattnet sedan var det tvärstop. ha ha lite komiskt var det, men riktigt skönt att höra vågorna skvalpa. Man blir mycket lugn av det.

I morgon är det tydligen Allsång här i Söråker, som dessutom ska sändas i radio! =) Jossan ska sjunga duktiga hon :)  Så man får väl ta sina campingstolar och fara dit ;) Blir det tråkig allsång får man väl kolla på fotbollsfolk som tränar istället :P he he
På Lördag är det även dags för derby! Snart smäller det och det ska bli kul att se. Dock håller jag tummarna på att det blir bra fotboll också inte bara massa stenhårda fighter!

Ska ge er en fin text nu igen. Man MÅSTE lyssna på texterna i låtar för att man ska kunna älska dom tycker jag =) Denna är speciellt. På många sätt. Mycket samma text men det är starkt.

Puss!
M
http://www.youtube.com/watch?v=jiPYrkbtxyo




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0