Melodifestivalmys!

 

Hej!
Söndagen rullar på. Helgen susade förbi även denna gång. Men det gör mycket nu att det är ljusare ute på morgonen. Då orkar man kliva upp så bra mycket lättare.

Igår var vi på melodifestivalen! Vilket ös! Det var verkligen skit kul! Nästa år blir det repris av igår om Sundsvall fortfarande bestämmer sig för att anordna mello. Artisterna sjunger verkligen bättre live! Eller är det svt som strular med ljudet. Har en känsla av det för det märks ju på sändningarna också. Vi satt på rad 8 andra raden bakom guldsoffan som har hallens bästa läge =) Vi såg allt kanon bra! Programledarna stod precis framför oss när de skulle prata dessutom =) Det är faktiskt helt otroligt vilket arbete det ligger bakom en sändning som denna. Alla springer hit och dit. Kamerorna rullar överallt över huvudet på folket, alla vet exakt precis vad de ska göra i precis rätt sekund. Grymt jobb! Adam Alsing satt framför oss och surrade på, han är rolig han :P Innan vi gick in och satte oss så var det massor med grejer i foajen också. Pekka Heino stod och lagade chockladsoppa tillsammans med nån känd kock(?) Och dessutom annanaspaj som var skitgod!  Det fanns ett "spelhjul" där man kunde vinna godsaker, ett annat spel där man fick höra en schlagerlåt och skulle sedan para ihop den med scenkläderna  artisten hade på sig när den sjöng sången. Sedan var det karaoke samt en bar med godsaker i =) Givetvis var det också massa souverier överallt. VI köpte varsin ljusstav som jag tjatat om flera år :P he he
Hela kvällen var kanon!!:)

Idag har vi haft en måste dag. En dag där man måste göra saker som man förträngt att man egentligen måste göra. Ex. städa lite, sätta upp de där 2 lamporna, fara med pappersåtervinning, sätta upp 2 hyllor, dammtorka lite osv. Samt storhandling inför månaden, eller iaf de kommande 2 veckorna :P Fasen vad dyrt det är med mat! Men gott ;) NU ska jag köra ett pass pilates och ta en härlig dusch!
En vecka närmare Mallis!! ;) Kommer bli underbart!

Kram!
M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0