Lite funderingar.


Hej hopp!

Ibland känner jag att människor lägger så mycket energi på andras liv. Det kanske är dags att sluta bry dig och engagera dig i det som kallas "ditt liv". Vem är du därute att dömma andra? har du aldrig själv gjort misstag eller valt fel vägar i livet? Många lär sig av sina misstag, det är det misstag är till för. Att man då ser till att man inte kommer göra samma misstag igen.
Sedan finns det dom som gör samma misstag om och om igen. Dom som inte förstår vad som är viktigt. Att man kan göra andra illa eller att man helt enkelt gör sig själv illa till sist.
Viktigast är ändå att inte dömma folk utan att hjälpa dom att komma på rätt spår igen, om de vill ha hjälp.

Jag kan tycka att det ibland är så att man behöver rensa ut ett tag. Rensa ut skit. Dåliga vänner, fula kläder, dumma tankar, otrevliga beteenden osv. När man sedan gjort det och känner en frihetskänsla som gör att man kan andas igen. Då har man gjort rätt. Självklart kan man sakna dessa sk " vänner" eller den känslan man fick av att ha ett visst "beteende" men när man tänker efter så är det endast destruktivt att stanna kvar i detta.

Annars då? =)
Jo annars lever livet precis som det ska.
Förra helgen hade jag Nettan här på melodifestivalmiddag och mys! Det var fantastiskt härligt =) jag fick en vacker ros som är torkad och ska hålla sig i minst 3 år! Jätte vacker och en så fin tanke. Hon är snäll min Jeanette!
I förrgår hade jag sällskap av Malin =) Det var verkligen skönt att få surra lite och kolla läget igen. Att få slappa, snacka lite skit, äta semlor och bara vara!
I onsdags var jag och mammsen på badhuset för att simma lite, bubbla, ångbasta, basta osv. Min rygg behövde det och jag känner en stor förbättring! Linnex är också fantastisk! Jag har en inflamation i båda skuldrorna typ. Usch vad ont det gör. Man gör allt man kan för att bli bättre. Blandannat laserbehandling hos sjukgymnasten, det har hjälpt otroligt mycket!
ikväll har vi sällskap här hemma =) G, Edlund och Samuel kollar nu film. Jag orkade inte :P Jag ska ta en varm dusch. Socialiserade med G innan filmen så lite social var jag iallafall. Vi pratade en del om ett speciellt område där han bor och jag jobbar. Alltid intressant att höra de som bor därs versoner av saker och ting.

Jag, Samuel, mamma och pappa har bokat resa nu! ÅHHHH så skönt och roligt det ska bli! Få rå om mannsen och pappsen en hel vecka i solen. Äta goda middagar, dricka gott vin och goda drinkar, ligga på stranden nästan hela dagen, glassa vid poolen och känna den grekiska atmosfären. Syrsorna som sjunger, ljumma vindar på kvällarna, grekisk musik och lugn och ro. Kreta, snart kommer vi! ;)

NU: Varm dusch!
PUSS!
M

Underbara salva! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0